Galatasaray Ontivero'yu Honved'e Kiraladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ontivero'yu Honved'e Kiraladı

Galatasaray Ontivero\'yu Honved\'e Kiraladı

Galatasaray, Arjantinli futbolcusu Lucas Ontivero'nun 2014-2015 sezonun sonuna kadar Macaristan 1. Lig takımlarından Honved FC'ye kiraladı.

03.02.2015 19:08

Galatasaray, Lucas Ontivero'yu Honved'e kiraladı. Sarı-kırmızılı takım, Arjantinli futbolcunun 2014-2015 sezonunun sonuna kadar Macaristan ekiplerinden Honved FC'ye kiralandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun 2014-2015 futbol sezonunun sonuna kadar Macaristan 1. Lig takımlarından Honved FC'ye geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

20 yaşındaki Ontivero, sezonun ilk yarısını Gaziantepspor'da kiralık olarak geçirmişti. Gaziantepspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 1 maça çıkan genç oyuncu, 3 kez de Ziraat Türkiye Kupası'nda görev almıştı. Bu maçlarda toplam 299 dakika süre alan Arjantinli, golle tanışamamıştı. Türkiye'de transfer dönemi kapanmıştı ancak Macaristan'da 13 Şubat'a kadar devam ettiği için Ontivero, Honved'e gönderilebildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Ontivero'yu Honved'e Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement