Galatasaray, Romanya'ya Geldi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Romanya'ya Geldi

Galatasaray, Romanya\'ya Geldi

UEFA Şampiyonar Ligi (H) grubu'ndaki 4.maçında yarın Cluj ekibiyle karşılaşacak olan Galatasaray, Romanya'ya geldi.

06.11.2012 15:05

UEFA Şampiyonar Ligi (H) grubu'ndaki 4. maçında yarın Cluj ekibiyle karşılaşacak olan Galatasaray, Romanya'ya geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Cluj-Napoca kentine ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, hava limanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Galatasaray'ın gelişinden yaklaşık 2 saat önce hava limanında beklemeye başlayan bir grup taraftar, heyecanla bekledikleri takımlarını alkışlarla karşılarlarken, oyuncular ve teknik heyetle de fotoğraf çektirdiler.

Kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyeleri Abdurrahim Albayrak ile Ali Gürsoy'un da yer aldığı kafile, buradan konaklayacakları otele hareket etti.

Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı olan Felipe Melo ile sakatlığı henüz düzelmeyen Johan Elmander, Romanya'ya getirilmedi. Takımın 19 kişilik kadrosunda; Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım yer aldı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmanın oynanacağı Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda bu akşam bir basın toplantısı düzenleyecek ve sarı-kırmızılı takım da son antrenmanını gerçekleştirecek.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - CLUC-NAPOCA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray, Romanya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement