Erden Timur'dan Ali Koç'a olay yanıt: Çok rahat uyuyorum - Son Dakika
Spor

Erden Timur'dan Ali Koç'a olay yanıt: Çok rahat uyuyorum

Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa maçı sonrası önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un olağanüstü genel kurulda söylediği "Her gece yatarken bizi düşün." sözlerine ilişkin konuştu. Muhabirin, Ali Koç'un sözleriyle ilgili "Rahat uyuyor musunuz?" şeklindeki sorusuna yanıt veren Timur, "Çok rahat uyuyorum." dedi.

08.04.2024 00:21  Güncelleme: 08:04

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Turkcell Süper Kupa'da karşılaştıkları Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tatil edilen maçla ilgili konuştu. Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un olağanüstü genel kurulda söylediği "Her gece yatarken bizi düşün." sözleri hatırlatarak yöneltilen "Rahat uyuyor musunuz?" şeklindeki soruya "Çok rahat uyuyorum." yanıtını verdi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Timur, "Bu gerginliğin bir an önce bitmesi lazım. Münferit de olsa belli olaylar yaşanıyor. Gerginlik artarsa daha farklı durumlar olmasından endişe ediliyor. Hepimiz haksızlıklar olduğunu iddia ediyoruz. Ne yaşanırsa yaşansın haksızlığın vuku bulduğu yer saha. Yarından tezi yok yabancı hakemleri seçip, önce bu sene sonra da geçmiş senelere bakılıp ne haksızlık yapıldığına bakılması gerekiyor." diye konuştu.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: 'Keşke maç normal şekilde oynanıp tamamlansaydı'


Kaosun kimseye faydasının dokunmadığını dile getiren Timur, şunları kaydetti:

"Bize göre bize çok büyük haksızlık yapılıyor, başkasına göre onlara büyük haksızlık yapılıyor. Ne varsa ortaya çıksın. Geçenlerde hakem semineri sızdırıldı, sonra federasyon her şeyi yayınladı. Kendisinden emin olan kimsenin şeffaflıktan çekinmemesi lazım. Toplumun her şeyi görme hakkı var. Kendi yanlışlarımızı, kendi eksikliklerimizi, bilgiyi gizleyerek manipüle edebiliriz. İnşallah bu maç da böyle bir şeye vesile olur."

"ÇOK RAHAT UYUYORUM"

Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un olağanüstü genel kurulda söylediği "Her gece yatarken bizi düşün." sözleri hatırlatarak yöneltilen "Rahat uyuyor musunuz?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: "Çok rahat uyuyorum. Onda hiçbir zaman sorun yok. İnsanın rahat uyuması iç huzuruna bağlı. Karşıtlık olması toplumu gerecek. Çok söyleyecek laf var. Şahsıma 20'ye yakın kez hakaret edildi ama ben kimseye hakaret etmedim. Herhalde en genç yöneticilerden birisiyim. Böyle şeylere tecrübesizlikle karşılık verecek yaştayım. Karşılık versem taraftardan çok daha olumlu şeyler alabilirim. Ama toplumun gerilmemesi için gerekeni yapmamız lazım."

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: 'Keşke maç normal şekilde oynanıp tamamlansaydı'

"FEDERASYONU BİRÇOK KEZ İSTİFAYA DAVET ETTİK"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da seçime gidileceğini açıklamasıyla ilgili de konuşan Timur, "Federasyonu birçok kez istifaya davet ettik. Kulüpler Birliği Vakfı, federasyonun seçime gitmesi için imza toplamaya başlıyordu. Sonrasında da federasyon böyle bir açıklama yaptı. Zaten kulüplerin gösterdiği tavırda da amaç hasıl oldu. Doğru federasyon, doğru kurullar olsun istiyoruz. Rekabet edecek insanlar şimdiden çalışmaya başlayacak. Ama listeler 100'e yakın insandan oluşuyormuş. Bir kişinin bir haftada buna hazırlanması mümkün değil. Federasyon da 18 Temmuz kararını vermiş. Kulüplerin de tavrı gerçekleşti. Bizim kulübümüz imzayla seçime götürme taraftarıydı. İmzaya gerek kalmadan seçim açıklandı." ifadelerini kullandı.

Futboldaki gerginliğin azaltılması için her şeyin yapılması gerektiğini anlatan Timur, "Bu konuda herkesin bir adım atması lazım. Ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı. Biz bunlar için federasyona yazı da verdik, adımları aylar öncesinden attık. Karşılığında 'evet' denilsin yeter." değerlendirmesinde bulundu.

Erden Timur\'dan Ali Koç\'a olay yanıt: Çok rahat uyuyorum
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erden Timur'dan Ali Koç'a olay yanıt: Çok rahat uyuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Erol MARASLI: Fenerbahçeyi yıkamadınız yıkamayacaksınız.birileri hala 1 kupa derdinde biz ise yıllardır diyoruz vatan vatan vatan hala birileri bunu görmek istemiyor 113 202 Yanıtla
    Özer ALKAN: Vatanımız koruyan anlı şanlı ordumuz var adı da TSK siz sahada maçınızı oynayın! Gören de vatan elden gidiyor sanır… Kraldan evvel kralcı bir tavırla kupa alınamıyor. Futbol kulübüyseniz işiniz top oynamaktır. Başka şeylerle oyalanmayınız. 161 47 Fehmi Kaya: Vatan millet Sakarya diyorsun ama en çok bu lafı söyleyenlere bu ülkeye zarar veriyor 88 20
  • Spartali Hocca null: ya benim anlamadığım erden Timur diyorki kaç seferdir, yabancı hakemleri seçip maçları incelesinler diyor, bu Ali Koç hicbirisine cevap dahi vermiyor. madem hakkının bı kadar çok yenildiğine inanıyorsun incelensin tüm maçlar yabancı hakmeler tarafından. ama işte daah da zararlı çıkacaklarını bildikleri için anca kaos başka bir şey yok. ben iki takımındacbu sene tüm maçlarını izledim. Galatasaray a 2 defa yanlı karar verdiyse en az 4 maçta fenere yanlı karar çıktı. adalet tam olsa fener en az 8 10 puan geride olurdu 134 67 Yanıtla
    Ali Arslan: Spartalı bende her maci izledim,sizin hemen her maçınızda haram var,aklıma gelenler, Samsun Rize Antalya BJK Hatay vs vs vs,sen bizim lehimize bir maç soyle bak bir istatistik vereyim belki utanirsin, FB attığı Vardan dönen gol sayi 9, FB nin yediği Vardan dönen gol sayısı 1... GS nin attığı Vardan dönen gol sayısı 0, GS in yediği Vardan dönen gol 8.... 52 maç sonra ikinci sarıdan ilk kırmızı yiyiyor gs,ve aleyhine 55 maç sonra penaltı veriliyor,ya neyi anlatıyorum dünya biliyor artık sizi 31 27 İlhan İnan: Altına imza mı atıyorum.... 16 16 Spartali Hocca null: Ali kardeş sen hangi alemde taşıyıp hangi maçları izliyorsun anlamadım .Sana sayma gerek yok aklıma gelen ilk iki örneği söyleyeyim, 1. irfanın ceza sahası dışından endiayenin ayağına hem kendi vuruyor hemde dışardaki pozisyonda penaltı aldınız. 2. yakın zamanda hani evet olaylar felan oldu Trabzonda katılıyorum doğru değil ama attığınız 3. golde nasıl var iptal etmedi o bariz faul pozisyonunu halen aklım almıyor doğrusu. bak şuan maçlara açıp baksam sana kaç tane sayarım. bizde aklimda kalan ise icardiye hem FB hem bjk maçında da hiçbir pozisyonda penaltı için vara dahi gidilmedi hele fener maçında yaka paça indirdiniz icardiyi be daha neye penaltı vereceksin 8 5 Serkan Polat: Sen papua yeni gine maclarini mi izliyorsun,ofsaytimsi,la siz litareture yeni kelime eklediniz 0 5 Hasan Vanlı: imzamı atıyorum kardeşim.. 0 3
  • Yalnız Kurt: Okyanus ötesi çocuğu 45 55 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement