Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde "Sana o programda böğürme görevini mi veriyorlar?" dediği futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu hali izleyenleri şaşkına çevirirken, giydiği eşofmanda ve taktığı maskedeki Galatasaray logoları dikkat çekti.

19.03.2021 16:33  Güncelleme: 17:42

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı.

Bu hafta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'yi destekleyecek olan Kütahyalı, yayına Fenerbahçe formasıyla çıkıp Fenerbahçe marşı söyledi. Beyaz TV spor müdürü Onur Yıldız'ın şaşkınlıkla baktığı Kütahyalı, tüm izleyenleri de şaşkına çevirdi.

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

EŞOFMAN VE MASKEDE GALATASARAY LOGOSU VAR

Kütahyalı'nın Fenerbahçe forması giymesine karşın maskesinin ve eşofmanının Galatasaray logolu olması dikkatlerden kaçmadı.

Lider Beşiktaş ve Galatasaray arasında 2 puan fark olmasından dolayı Fenerbahçe'yi destekleyen Kütahyalı, sosyal medyada çok konuşuldu.

ALİ KOÇ'LA KONUŞMASINI ANLATMIŞTI: SANA BÖĞÜRME GÖREVİNİ Mİ VERDİLER?

Rasim Ozan Kütahyalı geçtiğimiz günlerde Derin Futbol programında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la Taylan Bilgel'in cenazesinde aralarında geçen sohbeti anlatmıştı. Kütahyalı, Ali Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler" dediğini belirtmişti.

Öncelikle Ali Koç ile Nagehan Alçı'nın sohbet ettiğini belirten Kütahyalı, Koç'un Alçı'ya, "Kocan gibi adamlar oldukça işimiz kolay değil. Sürekli taraflı ve yanlı yorum yapıyorlar" dediğini söylemişti.

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

Son Dakika Spor Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALİ VELİ: SENİ TATLI SU BALIĞI KURNAZI 44 8 Yanıtla
  • ...: rizespora yenilince pazar günü 2.lik için Beşiktaş ı tutarlar :)) 7 5 Yanıtla
  • ali koç: ali koç bu adama fener forması bile giydirir :) 1 1 Yanıtla
  • PENÇE: MU HA HA YANLIŞ FORMA RİZE OLMALIYDI 1 0 Yanıtla

Advertisement