Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Beraberlik Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Beraberlik Üzüntüsü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Beraberlik Üzüntüsü

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda, Adanaspor maçında alınan 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

22.09.2014 12:09  Güncelleme: 12:32

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Adanaspor maçında alınan 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk parolasıyla hazırlandıkları yeni sezonda henüz taraftara galibiyet sevinci yaşatamadıkları için üzüntülü olduklarını söyledi.

Sahalarında yaptıkları Adanaspor maçını mutlak galibiyet olarak değerlendirdiklerini anımsatan Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Maçın ilk devresinde istediğimiz pozisyonları yakaladık ama son vuruşlarda etkili olamadık. Yakaladığımız pozisyonları hoyratça harcadık ve 1 puanı kabullenmek zorunda kaldık. Adanaspor karşısında şaşırtıcı puan kaybı yaşadık. Bu maça sadece biz değil herkes 'Gaziantep ekibi kesin alır' gözüyle bakıyordu. Taraftarımızı mahcup ettiğimiz için özür dileriz."

Açıkgöz, yeni kurulan bir ekip olmaları nedeniyle henüz gerçek güçlerini sahaya yansıtmakta zorlandıklarını belirterek, 2 haftaya kadar rakibini yoran, gol yollarında etkili ve ligin korktuğu bir ekip olacaklarını kaydetti.

Bu hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacaklarını aktaran Açıkgöz, "Antalya deplasmanını telafi maçı olarak görüyoruz. İnşallah Antalya'dan galibiyetle dönüp çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda Beraberlik Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement