Gaziantepspor Başkanı Kızıl Cezaevinden Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Başkanı Kızıl Cezaevinden Ayrıldı

Gaziantepspor Başkanı Kızıl Cezaevinden Ayrıldı

Gaziantepspor'a yönelik yürütülen mali soruşturma nedeniyle tutuklu bulunan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl cezaevinden çıkar çıkmaz kendisini karşılayan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

16.06.2012 00:27

Gaziantepspor'a yönelik yürütülen mali soruşturma nedeniyle tutuklu bulunan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl cezaevinden çıkar çıkmaz kendisini karşılayan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Başkan Kızıl, Özgürlük kadar güzel bir şey olmadığını söyledi.

Bugün sabah saatlerinde başlayan ve saat 19.30'da sonuçlanan mahkeme ile mali soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Asbaşkan Mehmet Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 15 yönetici tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mahkeme kararını duyan Gazinantepsporlu taraftarlar ve yöneticilerin yakınları Gazinatep Cezaevi önünde beklemeye başladı. Saat 23.00 sularında işlemleri tamamlanan Başkan Kızıl ile birlikte toplam 15 yönetici cezaevinden ayrıldı. Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl cezaevi çıkış kapısında kendisini karşılamak için gelen kalabalığı görünce duygulu anlar yaşadı. Çıkar çıkmaz basın mensuplarının sorularını kısaca yanıtlayan Başkan İbrahim Kızıl, "Buradaki insanlara bizlere moral vermek için gelen, bu güzel günümüzü paylaşan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Özgürlük kadar güzel bir şey olmadığını belirten Kızıl, "Cenabı Allah nasip etmeye bilir. Buraya gripte anlının akıyla çıkmak herkese nasip olmayabilir. Her insana her şey denilebilir. Ama mühim olan buraya gelipte yüzünün akıyla buradan çıkmaktır. Buradan anlının akıyla çıkmak istisnadır. Allah'a bin şükür Türkiye'de şikeye veya başka kötü bir şeye bulaşmadık. Şehrimizi iyi temsil ettik, şehrimize duruşumuza hep yakışır bir şekilde davrandık. Burada bugün adalet yerine geldi. Bizim nasıl suçsuz olduğumuzu bugün gördüler ve şuanda buradayız" dedi.

Gaziantepspor'un Gaziantep'in en büyük markası olduğunu da ifade eden Kızıl, "Gaziantepspor üzerinde başka marka tanımam. Çok güzide bir kulübümüz var. Bu takım gazi şehrin takımıdır. İnşallah bundan sonrada Gaziantep şehrine yani 2 milyon nüfusa yakışır şekilde Türkiye'de Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edecektir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Başkanı Kızıl Cezaevinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement