Gaziantepspor, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantepspor, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

26.04.2013 18:29  Güncelleme: 18:31

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcılarının koordinesin de düz koşu, açma, germe eksersizleri ile başladı. Isınma hareketleri ardından futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. İlk 15 dakikası basına ve taraftara açık olan antrenman da futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Bu sırada tesislere gelen Gaziantep İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, Gaziantepspor Külüp Başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya geldi. Albay Arslan, Başkan Kızıl ve yönetimi ile birlikte antrenman izledi. Ziyaret sırasında Albay Arslan, Kulüp Başkanı Kızıl, Teknik Direktör Uygun ve futbolculara zorlu Galatasaray maçında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı İbrahim kızıl ise, bu tür ziyaretlerin futbolculara moral verdiğini belirterek Albay Arslan'a ziyaretten dolaya teşekkür etti.

Takım kaptanı Serdar Kurtuluş Galatasaray maşı öncesi yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, "Galatasaray takımını tartışmaya gerek yok. Geçen yıl şampiyonlardı bu yılda şampiyonluğa oynuyorlar. Onlar şampiyonluğa oynarken bizde tabi bir adım yukarı çıkmak için uğraşacağız. Güzel zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Her ne kadarda Galatasaray'ın gücü belli olsa da bizimde bu maçtan puan alabilecek gücümüz var. Takım olarak bu hafta iyi çalışıyoruz. İyi konsantre olmak zorundayız. Çünkü böyle maçlar her zaman için önemlidir. Maça konsantre olduğumuz taktirde bu maçtan puan alacağımızı düşünüyorum. Galibiyet olunca moral motivasyon yüksek olur. Bülent hocayla birlikte gayet güzel bir grafiğimiz var. Bu grafiği bu maça yansıtmak istiyoruz. Bizim için zor bir maç olacak ama biz bunun altından kalkacak güce sahibiz. Konsantre olup maça en iyi şekilde çıkacağız. Taraftar bizi desteklemeye devam etsinler. Aldığımız galibiyetler oynadığımız güzel futbolla umarım zevk alırlar" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Galatasaray Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement