Gekas, Torku Konyaspor'dan Ayrılmayacak - Son Dakika
Spor

Gekas, Torku Konyaspor'dan Ayrılmayacak

Gekas, Torku Konyaspor\'dan Ayrılmayacak

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Gekas'ın İsviçre'ye transfer olacağı şeklindeki haberleri yalanladı.

12.01.2014 16:14  Güncelleme: 16:16

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Yunan futbolcu Theofanis Gekas'ın İsviçre'ye transfer olacağı şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Seyit İçgül konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde ve gazetelerde çıkan Theofanis Gekas'ın İsviçre'ye transfer olacağı şeklindeki haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını vurguladı. İçgül, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"GEKAS BURADA MUTLU"

"Gekas 4 günden bu yana takımımızla birlikte Antalya'da devam eden devre arası kampımızda. Kendisi Torku Konyaspor'da bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu her fırsatta hem yöneticilerimize, hem de teknik heyet ve bizlere aktarıyor. Ama bu tür aslı astarı olmayan, tamamen hayal ürünü haberlerin nereden çıktığını anlamamakla birlikte, kulübümüze zarar vermekten başka bir amaca hizmet etmediği açıkça ortada. Camiamızın ve taraftarlarımızın bu tür haberlere itibar etmemelerini istiyoruz.

"TEK DÜŞÜNCEMİZ BAŞARILI OLMAK"

Takımımızda şu an için her şey yolunda gidiyor. Burada bulunanların tek düşüncesi sezonun ikinci devresinde alacağı başarılı sonuçlarla herkesin gurur duyacağı bir takım olmak. Bunu başaracak kapasiteye sahibiz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gekas, Torku Konyaspor'dan Ayrılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement