Gençler'den Bir Galibiyet Daha: 0-1 - Son Dakika
Spor

Gençler'den Bir Galibiyet Daha: 0-1

Son üç haftadır puan kaybetmeyen Gençlerbirliği bir galibiyeti de Eskişehirspor deplasmanından aldı.

31.03.2014 22:00

Son üç lig maçından galip ayrılan Gençlerbirliği, galibiyetlerine yenisini eklemek için Eskişehirspor deplasmanına çıktı.

9. dakikada Gençlerbirliği atağında Eskişehirspor ceza sahası içinde topla buluşan Zec, kaleci Boffin ile karşı karşıya kaldı. Zec'in yerden şutunda kaleci Boffin, topu ayaklarıyla kurtardı.

29. dakikada Tosic'in sol kanattan Eskişehirspor ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Stancu'nun şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarıya çıktı.

36. dakikada Jorquera'nın ara pasında Gençlerbirliği ceza sahası içinde topla buluşan Necati'nin şutunda meşin yuvarlak, kale direğinin yanından az farkla auta çıktı.

43. dakikada Özgür Çek'in sağ taraftan kullandığı kornerde Gençlerbirliği ceza sahası içindeki Sezgin'in kafa vuruşunda top, az farkla kale direğinin üzerinden dışarıya çıktı.

44. dakikada Jorquera'nın ara pasında Gençlerbirliği ceza sahasında topla buluşan Erman'ın şutunda top, auta çıktı.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya pozisyonlarla naşlayan Eskişehirspor oldu. Ev sahibi ekip 58. dakikada Jorquera ile şut bulsa da maçın ilk golü konuk takımdan geldi. 62. dakikada Stancu'nun hazırladığı pozisyonda golü bulan Ermin Zec, durumu 1-0 Gençlerbirliği lehine getirdi.

Gole erken cevap vermek isteyen Eskişehirspor, Hürriyet Güçer ve Erkan Zengin ile fırsatlar kovaladı ancak bu dakikalarda Gençler savunmasını geçemedi.

Farkı kapatmak için uğraşan Eskişehir temsilcisinde Özgür Çek 74.dakikada kullandığı serbest vuruşla gole çok yaklaştı ancak Ferhat Kaplan güzel bir kurtarış yaptı. Eskişehirspor bu dakikalarda etkili olsa da Gençler kalecisini geçmeyi başaramadı.

Maçın sonlarına doğru iyi savunma yapan Başkent temsilcisi maçtan 1-0'lık galibiyet almayı başardı. Gençlerbirliği aldığı bu galibiyetle puanını 37'e çıkardı ve Eskişehirspor ile puanını eşitledi.

Gençler\'den Bir Galibiyet Daha: 0-1
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gençler'den Bir Galibiyet Daha: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement