Giresunspor'da Ünyespor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Ünyespor Maçı Hazırlıkları Başladı

Giresunspor\'da Ünyespor Maçı Hazırlıkları Başladı

Hafta sonunda deplasmanda kendisi gibi tehlikeli bölgenin içerisinde yer alan Ünyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

05.02.2013 16:26

Hafta sonunda deplasmanda kendisi gibi tehlikeli bölgenin içerisinde yer alan Ünyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde tesislerde yapılan çalışmaya yeni transferler Yasin Çakmak ile Zeki Gündoğdu da dahil olurken yeşil beyazlı oyuncuların moralsiz olduğu gözlendi.

Giresunspor başkan yardımcısı Nahid Yamak da, yerel bir televizyon kanalında değermendirmelerde bulundu, "Şu ana kadar alınan skorlar aleyhimize olmasına rağmen teknik kadromuzdan memnunuz" dedi. Polatlı Bugsaşspor'un sadece iki pozisyon sonucunda galip gelerek 3 puanı alıp gittiğini aktaran Yamak, teknik direktör Ergün Penbe'ye sahip çıktı ve şunları söyledi:

"Teknik kadroyla ilgili değerlendirmenin ikinci yarıda alınacak sonuçlara göre yapılması gerekir. Çünkü ilk yarıda alınan skorlar ikinci yarıda alıcakların bir göstergesi değildir. Birazcık sabırlı olunmasını istiyorum. Biz de çok üzülüyoruz. Ancak Ergün hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz."

"BU TABLONUN İÇİNDEN ÇIKACAĞIZ"

Yamak, Polatlı Bugsaşspor maçının bitiminde taraftarların takıma gösterdiği ilginin kendisini çok etkilediğini de kaydederek, "Maç sonrasında soyunma odasına indiğimde bütün futbolculara ve teknik heyete maçın ardından kendilerine gösterilen sevgiyi bu zamana kadar yaşayıp yaşamadıklarını sordum. Ancak hiçbiri yaşamadığını söyledi. Bizim gibi onlar da çok üzgünler. Bu tablonun içerisinde çıkmak için bize söz verdiler" diye konuştu.

"ÜNYESPOR DEPLASMANINA 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

Gol yollarında yaşadıkları sıkıntının çözüme kavuşturulduğu gün Giresunspor'un daha farklı bir kimliğe bürüneceğini aktaran başkan yardımcısı Yamak, Ünyespor deplasmanına 3 puan parolasıyla gideceklerini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Ünyespor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement