Giresunspor-Elazığspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Giresunspor-Elazığspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Giresunspor-Elazığspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Bank Asya 1.Lig'de düşme hattında mücadele eden Giresunspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Elazığspor ile 0-0 berabere kaldı.

26.02.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig'de düşme hattında mücadele eden Giresunspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Elazığspor ile 0-0 berabere kaldı.

Giresunspor'da ilk sınavını veren Teknik Direktör Erhan Altın, kötü gidişatın önümüzdeki haftalarda son bulacağını ileri sürerek umutlu konuştu. Giresunspor'un adı gibi ligde kalacağına inandığını belirten Teknik Direktör Erhan Altın, "Giresunspor'da çok iyi bir kadro ve oyuncular var. Bunları bilerek buraya geldim. Bilmeseydim, inanmasaydım asla bu takımın başına gelmezdim. Buna Giresunspor camiasının da inanmasını istiyorum. Karşılaşmaya gelinde. Bugün burada ligin en iyi takımıyla oynadık. Bir çok gol

pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Özellikle ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Takımın üzerinde kesinlikle kazanmalıyız baskısı vardı. Devre arasında yaptığımız konuşmanın ardından ikinci yarı daha bir rahat oynandı ve sonuç ortada. Daha çok pozisyon bulduk. Fakat bir takım eksiklerimizden dolayı sonuca ulaşamadık. Henüz geleli 3 gün oldu. Daha çok çalışma imkanı bulacağız ve eksiğimizi gidereceğiz. Bu takımın bu ligde kalacağına inanıyorum. Gelecek sezon ben olabilirim de

olmayabilirimde ama bu takım bu ligde oynamaya devem edecek. Adımın nasıl Erhan olduğunu biliyorsam takımında bu ligde kalacağından o derece eminim" dedi.

Giresunsporlu futbolcu Adem, lider ile ligin dibindeki iki takımın karşıya karşıya geldiğini belirterek, "Fakat golün dışında daha iyi olanının kim olduğu ortadaydı. Sezon başından beri bizi bir takım süreçler bizi yıprattı. Fakat şuan bunların yersiz olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki haftalarda galibiyetlerle tanışacağımıza endişemiz yok" diye konuştu.

Cem ise Şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan ve dün tahliye kararı çıkan Giresunspor Eski Kulüp Başkanı Ömer Ülkü'ye tahliye kararının çıkmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Giresunspor deplasmanından alınan bir puanın önemli olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Karşılaşmada rakibe fazla gol pozisyonu vermedik fakat bizde gol pozisyonlarına giremedik. Galip geleceğimiz maçta berabere kaldık. Şampiyonluk yolunda her maçın önemi var. Galip gelemesek de Giresunspor deplasmanından önemli bir puan aldık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Giresunspor'a 1 puan için geldiklerini belirten Göksu ise, "Buraya 1 puan için geldik. Fazlası kar olacaktı. Fakat rakip çok iyi bir oyun oynadı ve bize fazlasını vermedi. İnanıyorum ki Giresunspor bu oyun ve kadro ile kümede kalacaktır" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor-Elazığspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement