Giresunspor Yönetimi Yarın Antalya Kampında - Son Dakika
Spor

Giresunspor Yönetimi Yarın Antalya Kampında

Giresunspor Yönetimi Yarın Antalya Kampında

Yeşil beyazlı yönetim, devre arası hazırlıklarını 29 Aralık'tan itibaren Antalya'da sürdüren Giresunspor'un kampını ziyaret edecek.

04.01.2013 17:07

Yeşil beyazlı yönetim, devre arası hazırlıklarını 29 Aralık'tan itibaren Antalya'da sürdüren Giresunspor'un kampını ziyaret edecek.

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'ın yanı sıra yöneticilerden Muzaffer Ejder, Mehmet Kazancıoğlu ve İbrahim Özkul, yarın Antalya'ya gidecek. Yöneticiler kamp çalışmalarını takip edecek, salı gününe kadar Antalya'da kalacak.

TAŞKIN: "BORÇLAR BÜYÜK ENGEL"

Giresunspor Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, 2013 yılında Giresunspor'u sağlam temeller üzerine oturtabilmek için ciddi bir çalışma süreci içerisine girdiklerini söyledi. Geçmişe yönelik borçların Giresunspor'un önündeki en büyük engel olduğuna dikkat çeken Hüseyin Taşkın, şöyle konuştu:

"Yönetim kurulu olarak büyük bir hassasiyet içerisinde sorunların üzerine gidiyoruz. 2013 yılı içerisinde bir taraftan sportif başarıya önem vereceğiz, diğer taraftan da kurumsallaşma anlamında önemli hamleler yapacağız. Şu anda gündemimizde olan bazı projelerimiz var. Bu konular üzerinde çalışmalar yapmaktayız. Bunlar hayata geçtiğinde hem geçmişe yönelik borçların ödenebilmesi için önemli bir kaynak yaratmış olacağız, hem de Giresunspor'un kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşmasına vesile olacağız."

"TRANSFERLERLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ"

Hüseyin Taşkın, yarın başlayacak olan ara transfer döneminde yapacakları takviyelerle Giresunspor'un ikinci yarıda arzu edilen sonuçlara imza atacağını vurgularken de şunları söyledi:

"Takıma kazandıracağımız oyuncular hususunda transfer komitemizde yer alan idareci arkadaşlarımız teknik direktörümüz Ergün Penbe ile koordineli bir çalışma içerisindeler. Yapacağımız transferlerle ekibimizi daha güçlü bir konuma getireceğiz. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın."

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor Yönetimi Yarın Antalya Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement