Gökhan Töre Olayında Şok İddia - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre Olayında Şok İddia

Gökhan Töre Olayında Şok İddia

Gökhan Töre'nin Milli Takım kampında silahla birlikte karıştığı olayla ilgili ortaya çıkan iddia şok etkisi yarattı.

16.10.2014 21:02

A Milli Takım'ın karışmasına sebep olan Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan olay için flaş bir iddaa ortaya çıktı.

Radyospor'un Kriminal Spor isimli programının iddiasına göre; Üçlü arasında daha önceden bir kız meselesi vardı. Gökhan Töre, Hollanda maçı sonrasında bir arkadaşıyla birlikte bara gitti. O sırada aynı mekanda bulunan Ömer ve Hakan, Gökhan'ın gelmesiyle ayrılıp otele döndü. Yarım saatte sonra otele gelen Gökhan, ikilinin odasına gitse de çaldığı kapı açılmadı. Ardından resepsiyondan yedek kartı alan Gökhan, elinde silahla odaya girdi. Kendisini karşılayan Ömer'e silahla vurup dişini kıran Gökhan ardından Hakan'ın ağzına tabanca dayadı. Olayların büyüyeceğini fark eden Gökhan'ın arkadaşı araya girerek silahı aldı ve beline takarak Gökhan'ı otelden çıkardı.

İddiaya göre; Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak, Milli Takım yetkilileriyle görüşüp olayı anlattı. Ancak, yetkililer iki futbolcuyu da polise gitmemeye ikna etti. Olayın 9 ay sonra basında yer almasıyla polis harekete geçti. Ancak güvenlik kameraları görüntüleri kanun gereği 6 ayda bir silindiği için sonuç alınamadı.

Fatih Terim, geçen hafta yaptığı basın toplantısında bu olaydan yaklaşık 5 ay sonra haberdar olduğunu ve olayın dışarda başlayıp otelde devam ettiğini söylemişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gökhan Töre Olayında Şok İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement