Guardiola, Dortmund'u Nasıl Yendiklerini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Guardiola, Dortmund'u Nasıl Yendiklerini Açıkladı

Guardiola, Dortmund\'u Nasıl Yendiklerini Açıkladı

Bayern Münih, Bundesliga'da bu hafta Borussia Dortmund deplasmanından net bir skorla dönmeyi başardı.

24.11.2013 11:15

Bundesliga'da haftanın en önemli karşılaşmasında Bayern Münih, Signal Iduna Park'ta Borussia Dortmund'un konuğu oldu. Sessiz geçen ilk yarının ardından, Münih ekibi ikinci yarıda gelen gollerle galibiyete uzandı. Bayern'e galibiyet, Götze, Robben ve Müller getirdi.

Bu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bayern'in başarılı hocası Pep Guardiola, "Dünyada en iyi kontra yapan takımlardan biri Dortmund. Bunu durdurup kazandığımız için mutluyuz. [Robert] Lewandowski ve [Henrikh] Mkhitaryan gibi oyuncuların ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorduk ve önlemlerimizi de buna göre aldık." ifadelerini kullandı.

Guardiola, güzel kurtarışlar yapan kaleci Manueş Neuer'i de övmeyi ihmal etmedi.

KLOPP: İLK GOLDEN SONRASI...

Borussia Dortmund teknik direktörü Jürgen Klopp ise, maç sonrasında Sky'a yaptığı açıklamalarda, "1-0 yenik durumdayken 1-1'i yakalamak adına şansları değerlendiremedik. 2-0 ve 3-0 umrumda değildi. Takım 1-1'i yakalayamadıktan sonra oyundan düştü." ifadelerini kullandı.

Kaleci Roman Weidenfeller ise takım arkadaşlarının kale önünde son vuruşlar konusunda kararsız kaldığını ve bunun da sonucu etkilediğini söyledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Guardiola, Dortmund'u Nasıl Yendiklerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement