Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis, Belçika'ya transfer oldu - Son Dakika
Spor

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis, Belçika'ya transfer oldu

Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden Genk, eski yıldız futbolcu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis'i 8 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

13.07.2019 18:18  Güncelleme: 18:44

Kulüpten yapılan açıklamada, Romanya'nın Viitorul takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 5 yıllık sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.

GEÇEN SEZON 39 MAÇTA 14 GOL ATTI

Belçika basınında yer alan haberlere göre geleceğin en yetenekli orta saha oyuncuları arasında gösterilen Ianis Hagi'nin bonservisi için Genk, Viitorul'a 8 milyon euro ödeyecek. Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da forma giydiği dönemde İstanbul'da doğan Ianis, geçen sezon Viitorul formasıyla 39 maçta 14 kez ağları sarstı.

Gheorghe Hagi\'nin oğlu Ianis, Belçika\'ya transfer oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis, Belçika'ya transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bi duyun artık: hagi yi bırakında biraz da engellilerle ilgilenin. hem devlet hemde millet duysun! babam engelli bırakıp çalışamıyorum; ne sigorta ne düzgün bi maaş,evde engelli bakana da sigorta yapılsın sayın devlet büyükleri ve ağaç için tomanın önüne yatanlar, bi ağaç kadar değerliyizdir heralde bu ülke de. bizlerde hergün soluyoruz biraz daha 7 0 Yanıtla
    Sacmalama: Engelliler e yaşlılara bu devlet çok iyi imkan sağladı hastası engelisi olana devlet maş bağladı engeli olana da ona bakanada maş bağlandı lütfen ilgili makamlara irtibata geçin bilgi sahibi değilseniz de bilgi alin 2 0

Advertisement