Hakan Aslantaş'ın Timsah Arena Heyecanı - Son Dakika
Spor

Hakan Aslantaş'ın Timsah Arena Heyecanı

Hakan Aslantaş\'ın Timsah Arena Heyecanı

Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Hakan Aslantaş, seyircinin ve yönetimin arkalarında olduğu sürece kötü süreci atlatıp başarılı olabileceklerini söyledi.

09.10.2012 15:48

Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Hakan Aslantaş, seyircinin ve yönetimin arkalarında olduğu sürece kötü süreci atlatıp başarılı olabileceklerini söyledi. İnşaatı süren Timsah Arena Stadyumu ile ilgili ise, "İnşallah bu kulüpte, bu seyirciyle o stadı görürüm" dedi.

Yeşil beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Hakan Aslantaş, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Herkesin kötü oynama şansının olduğunu ve olumsuz havanın düzeleceğini ifade eden Aslantaş, "Herkesin kötü oynama şansı var. Herkes düzelecek. Şehir bu durum için müsait. Seyirci ve yönetim arkamızda oldukça başarılı olacağız. Hocamız panik yaptığımız zaman bize yardımcı oluyor. Onun dediklerini uygulayıp, başarılı oluyoruz. Onun dedikleriyle çıkışa geçiyoruz. Bize büyük destek veriyor. Kadromuz çok güçlendi. 20 tane oyuncumuzun hepsi hemen oynayabilir durumda. Çok ciddi rekabet var. Sahaya bunu daha iyi yansıtmamız lazım. Her gün yeni yapılan stadyumun önünden geçiyoruz. Büyüdüğünü görüyoruz. Her gün bir tribün daha yapılıyor. İnşallah bu kulüpte, bu seyirciyle o stadı görürüm" ifadelerini kullandı.

"KÖTÜLENECEK BİR ŞEY ARANIYORDU BEN ÇIKTIM"

Bursaspor'a ilk geldiği günlerde takımın kötü bir konumda olduğunu ve bu süreçte kötülenecek biri olarak kendisini gösterdiklerini belirten başarılı oyuncu, "Tek istediğim takım Bursaspor'du. Başka takıma gitmek istemedim. Diğer takımların bana bir şey kazandırmayacağını, Bursaspor'un kazandıracağını söyledim. Buraya gidersem futbol hayatım değişir, bir çıta atlarım, diğer türlü izin vermeyin dedim. Feribottan çıktığım an burası dedim. Çok mutluydum. Film gibi gelişti her şey. Burayı kendim istedim. İlk maçlar isteğim gibi olmadı ama daha sonra toparlandım. Herkesin Bursaspor'dan beklentisi var. İlk geldiğim zaman konum olarak çok kötüydük. Kötülenecek bir şey aranıyordu. Ortaya ben çıktım. Burada oynamak çok kolay değil. İlk geldiğin an adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Geldiğimden 3 gün sonra maç oynadım. Kimseyi çözememiştim. Berabere kalsak kimse beni konuşmayacaktı" dedi.

"KUPA FİNALİ ZİRVESİNDEN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ DERKEN…"

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında Twente ile oynadıkları karşılaşmayı hala unutamadığını belirten Hakan Aslantaş, "UEFA Avrupa Ligi'ne gidememek bizi çok üzdü. Elenme tarzımız yıktı, mahvetti bizi. Onu unuttuk, ama bazen izlerken orada biz olabilirdik diyoruz. Bu kulüp bunu yine başarabilir. Bir daha o imkan olabilir. İnşallah bu sene Avrupa'ya gidip iyi sonuçlar alacağız. Kupa finali zirvesinden ondan daha kötü sonuç olmaz derken, Twente mağlubiyeti çıktı. İki tane gol yememiz inanılır gibi bir şey değil. Futbol öyle bitecek diyor, öyle bitiyor. Bundan kötü bir şey olamaz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakan Aslantaş'ın Timsah Arena Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement