İstanbul'da kanlı pusu! Talihsiz kadın, kocası için kendini feda etti - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da kanlı pusu! Talihsiz kadın, kocası için kendini feda etti

İstanbul Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıkarken, hayatını kaybeden kadının amcası Ahmet Dileyen, yeğeninin kocasını korumak için kendini siper ettiğini ve sırtından vurulduğunu söyledi.

13.05.2024 12:42

Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Dilekçi çifti komşularının iş yerindeyken iddiaya göre oğullarının husumetlisi olduğu belirtilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Sema Dilekçi hayatını kaybederken ağır yaralanan eşi Murat Dilekçi'nin tedavisi devam ediyor.

SİLAHI PEŞ PEŞE ATEŞLEDİ

Dün 19.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 çocukları bulunan Sema Dilekçi (44) ve Murat Dilekçi (45), Ünverdi Caddesi üzerinde giyim mağazası işletiyordu. Akşam saatlerinde Dilekçi çifti iş yerini açık bırakarak komşu esnafa gitti. İddiaya göre, bu esnada oğulları Furkan Dilekçi'nin husumetlisi bir süredir Dilekçi çiftini gözetliyordu. Sema Dilekçi ve Murat Dilekçi çifti kasada duran komşularıyla sohbet ettiği sırada yürüyerek gelen siyah montlu bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Peş peşe tetiğe basan saldırganın silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Dilekçi çifti ağır yaralandı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ, KOCASI ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Dilekçi çifti ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik kamerasını izleyerek saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan Sema Dilekçi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Murat Dilekçi'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KOCA ÖLMESİN DİYE ÜSTÜNE ATLAMIŞ

Sema Dilekçi'nin amcası Ahmet Dileyen, "Dükkanda beraberler, kocasına ateş ettikleri zaman kendisini onun üzerine atıyor. Kadını da vuruyorlar. Kadın vefat ediyor, Murat Dilekçi de hastanede yoğun bakımda. Tek bildiğim gençler arasındaki bir olay. Annesi babası vuruluyor. Gençler arasında ne oldu bilmiyorum. Ya uyuşturucudur ya içkidir ya kumardır. Bunu inkar etmeye gerek yok. Daha önce kavga etmişler. Anne ve babasından intikam almışlar. Başka herhangi bir nedeni yok. Bilgimiz olsaydı büyükleri olarak araya girer hallederdik. Bir gün önce de aynı şahıslar komşularının evine sıkmışlar. Bunlar Esenyurt'un çeteleri. Kocası ölmesin diye üstüne atlayınca sırtından vurmuşlar. Kendisine 1 kocasına 5 tane kurşun isabet ediyor. Anneler gününde..." dedi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Polis ekiplerinin saldırganları yakalanma çalışmaları sürüyorken saldırı anına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde siyah montlu ve kot pantolonlu birinin yürüyerek geldiği, belindeki silahlı çekerek Sema Dilekçi ve Murat Dilekçi çiftinin olduğu noktaya peş peşe ateş ettiği ve ardından kaçtığı görüldü.

İstanbul\'da kanlı pusu! Talihsiz kadın, kocası için kendini feda etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da kanlı pusu! Talihsiz kadın, kocası için kendini feda etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement