Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı

Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt\'ta coşkuyla karşılandı

İtalya'nın Inter takımında forma giyen ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığını üstlenen Hakan Çalhanoğlu, tatil için geldiği memleketi Bayburt'ta büyük bir karşılama ile karşılaştı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen karşılama etkinliğine katılan vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulunarak Çalhanoğlu'na forma imzalattı ve fotoğraf çektirdi. Milli futbolcu, Saray Bahçesi'nde kendisini bekleyen çocuklarla buluşarak imzalı Inter formalarını dağıttı. Çalhanoğlu'nun, ailesiyle birlikte geçireceği 3 günlük tatil süresince çeşitli etkinliklere katılacağı belirtildi.

12.07.2023 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'nın Inter takımında forma giyen ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığın üstlenen Hakan Çalhanoğlu, tatil için geldiği memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla Hakan Çalhanoğlu için kent girişinde karşılama düzenlendi.

Karşılamaya katılan vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulundukları Hakan Çalhanoğlu'na forma imzalatıp, oyuncuyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Saray Bahçesi'nde kendisini bekleyen çocuklarla buluşan milli futbolcu, yüzlerce imzalı Inter formasını dağıttı.

Çalhanoğlu'nun, ailesiyle memleketinde geçireceği 3 gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement