Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi hiçbir zaman saklamadım - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi hiçbir zaman saklamadım

Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya verdiği röportajda "Kendimi Galatasaray'da oynarken hayal etmiyorum" sözlerine açıklık getirdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çalhanoğlu, "Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım" dedi. Çalhanoğlu, yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını belirtti ve herhangi bir kulübe saygısızlık yapmadığını, söylediklerinin ülke futbolunun gelişmesi temennisi özelinde olduğunu vurguladı.

12.04.2024 12:11  Güncelleme: 12:23

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo'ya verdiği röportajda söylediği "Kendimi Galatasaray'da oynarken hayal etmiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

"G.SARAY'A DUYDUĞUM SEVGİYİ HİÇBİR ZAMAN SAKLAMADIM"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hakan Çalhanoğlu, "Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım" dedi.

Çalhanoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

"Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşılmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olamaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişmesi temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık. Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarı çekmesi. Çünkü bu yaşanların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek zaten Dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye'de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi. Bunu başaracak potansiyelimiz, Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylediklerim bundan ibaretti. Saygılarımla."

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım
Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray\'a duyduğum sevgiyi hiçbir zaman saklamadım
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'a duyduğum sevgiyi hiçbir zaman saklamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • RIDVAN UÇAR: sadece furbol düşünüyorsa fb ki gelir ve oynar profestonel konuş hakan abim. 6 51 Yanıtla
    Mehmet Inci: özil gibi mi? 37 3 Ali Arslan: Yeri gelmişken bu adamın milli takım da tek bir iyi oynadığı maçı hatırlayan varmı 16 20
  • ferhat eser: attan inip eşşeğe binecem diyor yani 15 27 Yanıtla
    Ertan Çelik: Eşekler de sana biner dikkat et kuş beyinli 7 0
  • Osman Özturk: Kralll 19 17 Yanıtla
    Mehmet gönül: Niye salata deyince kralmı oluyor bence beş krş etmez 14 22
  • Faruk Aydoğan: Milli maçlarda oynamayan bilinçli oynamayan sen 9 15 Yanıtla
  • Görünmez Adam: Come to Galatasaray Hakan 2 18 Yanıtla
  • Yalnız Kurt: Bu Hakan dan futbolcu nasıl olmuş hayret 5 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement