Hakan Çalhanoğlu'nun Bayburt ziyaretinde izdiham yaşandı - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun Bayburt ziyaretinde izdiham yaşandı

Türk Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Bayburt'ta sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. Ziyaret sırasında izdiham yaşandı ve vatandaşlar birbirlerini ezdi. Çalhanoğlu, sevgi gösterileriyle karşılandıktan sonra Saray Bahçesi'nde hemşehrileriyle buluştu. Ancak imza dağıtma sırasında bir arbede yaşandı ve Çalhanoğlu ailesi güvenli bir alana alındı. Belediye ve valilik ziyaretlerini yoğun kalabalık nedeniyle erteleyen Çalhanoğlu, Konursu köyüne hareket etti. Ayrıca, Çalhanoğlu halı saha maçına katılarak hemşehrileriyle birlikte top koşturacak.

12.07.2023 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Çalhanoğlu'nun Bayburt ziyaretinde izdiham yaşandı

BAYBURT - Türk Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. Ailesiyle, çocuklarıyla birlikte Bayburt'a gelen Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı, adeta vatandaşlar birbirlerini ezdiler.

Aydıntepe mevkiinde Bayburtlu hemşehrileri milli gurur Çalhanoğlu'nu 'Milyonların kaptanı, Bayburt'un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' pankartıyla karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundular. Buradan sevenlerince karşılanan Çalhanoğlu, daha sonra Saray Bahçesi'ndeki kalabalıkla bir araya gelmek üzere Saray Bahçesi'ne uzun araç kuyrukları eşliğinde hareket etti.

Saray Bahçesi'nde davul zurnayla karşılanan ve hemşehrilerinin 'Bayburt seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılaşan kaptan Çalhanoğlu, kalabalıkla birlikte üçlü çekti.

Sevenlerine imzalı forma hediye etmek ve formalarıyla gelen hemşehrilerinin formalarını imzalamak isteyen Çalhanoğlu, kalemi eline alır almaz bir arbede yaşandı. Forma imzalatmak isteyen Bayburtlu vatandaşlar adeta birbirlerini iterek imzalı forma yarışına girdiler. Ailesiyle birlikte Çalhanoğlu bulunduğu alandan uzaklaştırılarak güvenli bir alana alındı. Orada da kalabalık gurubun rahat vermediği Çalhanoğlu ailesi daha sonra belediye ve valilik ziyareti için Saray Bahçesi'nden ayırdılar. Ziyaretlerini yoğun kalabalık nedeniyle gerçekleştiremeyen Çalhanoğlu, belediye ve valilik ziyaretlerini başka bir güne erteleyerek, baba ocağı Konursu köyüne hareket etti.

Öte yandan Çalhanoğlu, saat 21.00'de Arena Halı Sahada organize edilen halı saha maçına katılacak, hemşehrileriyle birlikte top koşturacak.

Hakan Çalhanoğlu\'nun Bayburt ziyaretinde izdiham yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'nun Bayburt ziyaretinde izdiham yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement