Hakem yorumcuları hemfikir! Eski Galatasaraylı Donk'un sahada Zaniolo'ya yaptıkları olay oldu - Son Dakika
Spor

Hakem yorumcuları hemfikir! Eski Galatasaraylı Donk'un sahada Zaniolo'ya yaptıkları olay oldu

Hakem yorumcuları hemfikir! Eski Galatasaraylı Donk\'un sahada Zaniolo\'ya yaptıkları olay oldu

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği maçta, Ryan Donk'un sarı-kırmızılıların yeni transferi Nicolo Zaniolo'ya yaptığı müdahale tartışma yarattı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Donk'un İtalyan yıldıza topsuz alanda yaptığı sert hareketi değerlendiren hakem yorumcuları, pozisyonun kırmızı kartla cezalandırılması gerektiği konusunda hemfikir oldu.

12.03.2023 08:52  Güncelleme: 08:58

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Mücadelede Ryan Donk'un Nicolo Zaniolo'ya topsuz alanda yaptığı müdahale çok konuşuldu.

DONK'TAN ZANIOLO'YA SERT MÜDAHALE

Zaniolo ile atışma yaşayan Donk, daha sonra İtalyan yıldızı saha içinde takip ederek topsuz alanda sert bir müdahalede bulundu. Bu hareket sonrası Donk kart görmezken, yayıncı kuruluşta hakem yorumcuları pozisyonun kırmızı kartla cezalandırılması gerektiğini belirtti.

KIRMIZI KARTTA HEMFİKİR OLDULAR

beIN Sports'ta pozisyonu değerlendiren eski hakemler Bülent Yıldırım, Seçim Demirel ve Deniz Çoban, Donk'un Zaniolo'ya yaptığı hareketin tartışmasız kırmızı kart gerektirdiğini belirtti.

Son Dakika Spor Hakem yorumcuları hemfikir! Eski Galatasaraylı Donk'un sahada Zaniolo'ya yaptıkları olay oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HÜSEYİN ÖZTÜRK: Gs spor medyası lobisi o kadar güçlü şu olaya bakın 90 dakikada bir futbolcu bir futbolcuya diz vurmuş ayağına basmış efendim bütün yorumcular bunu konu edinmiş 10 123 Yanıtla

Advertisement