Hataların Faturası Ağır Oldu - Son Dakika
Spor

Hataların Faturası Ağır Oldu

Hataların Faturası Ağır Oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son deplasman maçında konuk olduğu renkdaşı Tokatspor’a 3-2 yenilerek üst üste üçüncü mağlubiyetini alan İnegölspor’da moraller alt üst oldu.

16.12.2013 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son deplasman maçında konuk olduğu renkdaşı Tokatspor'a 3-2 yenilerek üst üste üçüncü mağlubiyetini alan İnegölspor'da moraller alt üst oldu. Maçı değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, maçın kırılma anlarında kolay gol yemenin faturasını ağır ödediklerini söyledi.

Teknik Direktör Mehmet Bulut, olumsuz kış şartlarının her takım gibi kendilerini de etkilediğini belirterek, "Kötü giden durumumuzu düzeltmek, kayıplarımızı telafi etmek için gittiğimiz Tokatspor deplasmanında mutlaka kazanmamız gereken bir müsabakaya çıktık. Daha fazla pozisyon bulan taraf bizdik. Bulduğumuz net gol pozisyonlardan sadece 2 tanesini değerlendirebildik. Maçın kırılma anlarında kalemizde basit ferdi hatalardan kaynaklanan 3 gol gördük. Bu da puan alabileceğimiz maçtan yenilgi ile ayrılmamızı getirdi" dedi.

Son iki sezonun en kötü dönemini son üç haftada aldıkları yenilgiler ile yaşadıklarını ifade eden Bulut, "Beni üzen, bizden güç olarak daha düşük takımlara karşı yenilgi almamızdır. Basit bazı hataların bize çok daha pahalıya mal olduğu bir süreç yaşamaya devam ediyoruz. Takımın farklı bir havada mücadele verdiği Ziraat Türkiye Kupasında elde etmiş olduğu başarıda, futbolcuların güçlü rakiplerini yenmesi için motive olmakta çok zorlanmamaları ile 5. tura kadar gelmemiz olumluydu, ancak bu havayı lig maçlarına bir türlü yansıtamadık. Son üç haftada olumsuz bir dönem yaşamadık. Bu durum beni fazlası ile üzüyor. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Son 3 maçta aldıkları yenilgiyle şampiyonluk yarışında geriye düştüklerini dile getiren Bulut, "PTT 1. Ligine çıkmak için bütün şartları ligin sonuna kadar zorlayacağız. Perşembe günü kupada Bursaspor ile oynayacağımız maçın iki Bursa takımına yakışan bir atmosferde geçmesini arzu ediyorum. Ardından ligde bizim adımıza büyük önem taşıyan maçta Aydınspor ile karşılaşacağız. Bu yarının son maçını kazanarak, ilk yarıyı grupta ilk 5 içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

İNEGÖLSPOR'DA MÜMİN SESLERİ

İnegölspor Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu yönetim kurulu üyesi Emrah Erim, düzenlediği basın toplantısında, Aydınspor ile yollarını ayıran İnegölspor'un eski oyuncularından Mümin'i ara transfer döneminde bordo-beyazlı kadroya dahil edeceklerini söyledi. Emrah Erim, "Ligin son haftasına geldik. Türkiye Kupasında iki tur atladık diye seviniyoruz. Fakat ligde hiç beklemediğimiz şekilde 3 maç üst üste mağlubiyet aldık. Bununla ilgili biz devre arası transfer düşünüyorduk. Şu anda Aydınspor'da oynayan eski futbolcumuz Mümin, kulübüyle ilişkisini kesmiş durumda. Kendisiyle görüştük. Büyük ihtimal ikinci yarı Mümin kadromuzda olacak. Teknik heyetin ilgilendiği başka futbolcular da var. Ancak şu ana kadar görüşüp anlaştığımız tek futbolcu Mümin" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hataların Faturası Ağır Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement