İbrahimovic'ten "Pembe İç Çamaşırlı Fotoğrafına" Yanıt - Son Dakika
Spor

İbrahimovic'ten "Pembe İç Çamaşırlı Fotoğrafına" Yanıt

İbrahimovic\'ten "Pembe İç Çamaşırlı Fotoğrafına" Yanıt

Danimarka'ya 2 gol atan Zlatan İbrahimovic, maçtan önce Danimarka basınında çıkan pembe iç çamaşırlı fotoğrafına "Danimarka'yı emekliye ayırdım" diyerek cevap verdi.

18.11.2015 12:30  Güncelleme: 12:33

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Play-Off turunda İsveç, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Danimarka ile rövanşta 2-2 berabere kalarak finallere gitmeye hak kazandı.

ZLATAN'DAN 2 GOL

Parken Stadyumu'nda Danimarka'ya konuk olan İsveç, Zlatan Ibrahimovic'in attığı 2 golle Fransa'da düzenlenecek finallerin biletini kaptı. Danimarka'da Fenerbahçeli Simon Kjaer ve İsveç'te Kasımpaşalı kaleci Andreas Isaksson 90 dakika sahada kaldı.

"DANİMARKA'YI EMEKLİYE AYIRDIM"

Danimarka ile eşleştiklerinde rakipten kendisinin emekli olmasına yönelik açıklamalar yapıldığını hatırlatan İbrahimovic, "Benim emekli olmamı istiyorlardı ancak ben tüm Danimarka'yı emekliye ayırdım." dedi.

"KİMSE BİZİ YETERLİ GÖRMÜYORDU"

Maçı kazandıkları ve turnuvada kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirten golcü, "Play-off'a kaldığımız için çok eleştiri aldık. Bizi kimse yeterli görmüyordu ancak biz sabrettik ve daha önce yenemediğimiz, benim gol bile atamadığım Danimarka'yı yenmeyi başardık. Ne istediğimizi biliyorduk ve bunu almayı başardık." diye konuştu.



ZLATAN'DAN TARİHİ CEVAP

Dün sabah bir Danimarka gazetesi İbrahimovic'in pembe iç çamaşırlı fotoğrafını kullanmış, Zlatan'ın da 2 golden sonra "Benim emekli olmamı istiyorlardı ancak ben tüm Danimarka'yı emekliye ayırdım." diyerek kendisini eleştirenlere tarihi bir cevap vermiş oldu.



Son Dakika Spor İbrahimovic'ten 'Pembe İç Çamaşırlı Fotoğrafına' Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • (Fenerbahçeli): Zlatanı finallerde izlemek çok hoş olacak 5 0 Yanıtla
  • Mete: Iki fotoraftaki ayak farkina bakin anlarsiniz yalan haberi 2 2 Yanıtla
  • ...: adamdaki ayak kaslarına bak la damarlanmış 2 0 Yanıtla
  • smoked weed everyday: :-):-):-) 1 0 Yanıtla
  • gara: Feneri istiyo aziz baba onu istemiyo 0 0 Yanıtla

Advertisement