İnegölspor'da Transfer - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Transfer

İnegölspor\'da Transfer

Önümüzdeki Spor Toto 2.İnegölspor, Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un sol beki Ekrem Vatansever ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

22.08.2012 19:20

Önümüzdeki Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek İnegöl spor, Bandırmaspor'un deneyimli sol beki Ekrem Vatansever ile iki yıllık sözleşme imzaland

İnegölspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un sol beki Ekrem Vatansever ile iki yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine kulüp başkanı İlhan Korkmaz, transfer komitesi üyeleri Kurtiş Güleç, Berat Ertopuz, Fahrettin Öztürk ve Hayri Demiray katıldı.

Takımı güçlendirmeye devam ettiklerini belirten İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "Ekrem, bize çok ciddi katkılar sağlayacağına inandığımız bir kardeşimizdir. İnşallah Allah ona da, bize de hayırlı bir sezon geçirmeyi nasip eder. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Hücuma yönelik orta sahaya bir transfer daha yapma ihtimali olduklarını ifade eden Korkmaz, "Aradığımız özellikte bir isim denk gelirse kadromuza dahil edebiliriz. Şu anda teknik heyet ve yöneticilerimiz güzel bir isim üstünde" diye konuştu.

Bursa Merinos'ta spor hayatına başlayan ve sırasıyla Oyak Renault, Orhangazispor, Yalovaspor, Bozüyükspor, Bandırmaspor'da mücadele eden 30 yaşındaki futbolcu, 85 maçta forma giydi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement