İnegölspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Transfer Çalışmaları

İnegölspor\'da Transfer Çalışmaları

Daha önce anlaşılan 4 oyuncu için imza töreni yapıldı Kulüp Başkanı Korkmaz: "Amacımız; ikinci yarıda başarılı olmak ve PTT 1. Lig'e çıkma hedefine ulaşmak"

22.01.2014 13:30

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, daha önce anlaşmaya varılan futbolcular Ali Akburç, Erdinç Karakaş, Mümin Aysever ve Hasan Emre Balcı ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, İnegölspor Tesisleri'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Balıkesirspor'dan sağ kanat oyuncusu Ali Akburç, Darıca Gençlerbirliği'nden sol bek Erdinç Karakaş, Aydınspor 1923'ten eski futbolcuları forvet Mümin Aysever ve Yeni Malatyaspor'dan orta saha oyuncusu Hasan Emre Balcı ile anlaştıklarını hatırlattı.

Transfer çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını belirten Korkmaz, şöyle konuştu:

"İlk yarıda beklenmeyen puan kayıplarıyla hedefin gerisinde kalmamız bizi üzdü. İkinci yarıda, ilk yarıdaki kayıplarımızı telafi etme adına eksik mevkilerimizi kaliteli 4 yeni isimle takviye ederek iyi bir takım konumuna geldik. Amacımız; ikinci yarıda başarılı olmak ve PTT 1. Lig'e çıkma hedefine ulaşmak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu yarının, ilk yarıdan çok daha iyi geçeceğine inanıyorum."

Daha sonra yeni transferler, sözleşmeleri imzaladı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement