İnegölspor Denizli Belediyesi'nden Eray'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

İnegölspor Denizli Belediyesi'nden Eray'ı Kadrosuna Kattı

İnegölspor Denizli Belediyesi\'nden Eray\'ı Kadrosuna Kattı

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto 2.Lig Beyaz Grubun iddialı ekiplerinden birisi olmak isteyen İnegölspor'da, dış transferde ikinci imza Denizli Belediyespor'un tecrübeli ismi Eray Açıkgöz'den geldi.19 Temmuz'da iş başı yapmaya...

06.07.2012 19:33

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun iddialı ekiplerinden birisi olmak isteyen İnegölspor'da, dış transferde ikinci imza Denizli Belediyespor'un tecrübeli ismi Eray Açıkgöz'den geldi.

19 Temmuz'da iş başı yapmaya hazırlanan bordo-beyazlılarda transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. İç transferde istediğini alan İnegölspor Transfer Komitesi, ağırlığı dış transfere verdi. İlk imzayı Tepecik Belediyespor'dan Deniz'e attıran İlhan Korkmaz başkanlığındaki komite, ikinci imzayı Denizli Belediyespor'un deneyimli sağ açık mevkii oyuncusu Eray'a attırdı.

28 yaşındaki oyuncu, düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza atarken, imza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "2012-2013 futbol sezonunda takımımızı oluşturma adına Denizli Belediyespor'dan Eray Açıkgöz ile 1 yıllığına anlaşmış bulunmaktayız. Eray kardeşimizin takımımıza ciddi katkılar sağlayacağı inancındayız. Allah ona da bize de hayırlı bir futbol sezonu yaşamayı nasip etsin. Kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmesini nasip etsin. Eray kardeşimiz tecrübeli, çalışkan, dürüst bir kardeşimiz. İnşallah biz ondan, o da İnegölspor'dan memnun olur ve hedefe birlikte gideriz" dedi.

Bordo-beyazlıların yeni ismi Eray Açıkgöz ise, "Öncelikle böylesine güzel bir camianın içerisinde bulunmaktan dolayı çok memnunum. Daha öncede şampiyonluklar yaşadım. İnşallah 4. şampiyonluğumu burada yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hedeflediğimiz başarıya burada ulaşırız ve uzun yıllar bu camianın içersinde bulunurum. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi çok fedakarlıkta bulundu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tecrübeli isim kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Turgutluspor'da profesyonel futbola başlayan, ardından Çaykur Rizespor, Boluspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Sarıyer, Göztepe ve Denizli Belediyespor formalarını giyen 28 yaşındaki oyuncu, Süper Ligde 3, Bank Asya 1. Ligde 24, 2. Ligde 89, 3. Ligde 76 ve Türkiye Kupasında 4 maçta görev alırken, bu maçlarda 14 golü bulunuyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Denizli Belediyesi'nden Eray'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement