İsmail Yüksek'ten taraftarı küplere bindirecek Ermenistan maçı yorumu - Son Dakika
Spor

İsmail Yüksek'ten taraftarı küplere bindirecek Ermenistan maçı yorumu

A Milli Takım'ın oyuncusu İsmail Yüksek, Japonya ile oynanacak özel maç öncesi açıklamalarda bulundu. Yüksek, Ermenistan maçında kötü olmadıklarını eksikliklerini gidermeye çalışacaklarını ifade ederek, "Ermenistan maçını kazansak daha da avantajlı olabilirdik ama kaybedilmiş bir şey yok" dedi.

11.09.2023 20:25

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek, Japonya ile oynanacak özel maçtan önce açıklamalarda bulundu.

ERMENİSTAN MAÇINDA KÖTÜ DEĞİLDİK

Son oynanan milli maça değinen yıldız orta saha oyuncusu, "Ermenistan maçı hiç istemediğimiz sonuç oldu. Gerekli analizlerimizi yaptık. Bu maç, zor bir maç olacak. Biz bu maça kadar hazır olacağız. Güzel bir oyun ve mücadele göstereceğimizi düşünüyorum. Biz kesinlikle Ermenistan maçında kötü oynadığımızı düşünüyorum" dedi.

"KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ YAŞADIK"

Takıma da değinen Yüksek, "Özellikle ilk yarıda değerlendiremediğimiz fırsatlar vardı. İkinci yarıda bazı bölümlerde konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Analizlerimizi yaptık. O eksikleri azaltmaya çalışacağız. Umarım Avrupa Şampiyonası katılacağız. Grupta avantajlıyız. Ermenistan maçını kazansak daha da avantajlı olabilirdik ama kaybedilmiş bir şey yok" ifadelerini kullandı.

İsmail Yüksek\'ten taraftarı küplere bindirecek Ermenistan maçı yorumu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor İsmail Yüksek'ten taraftarı küplere bindirecek Ermenistan maçı yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement