İsmi açıklanmayan Real Madrid'in 3 genç futbolcusu çocuk istismarı sebebiyle gözaltına alındı - Son Dakika
Spor

İsmi açıklanmayan Real Madrid'in 3 genç futbolcusu çocuk istismarı sebebiyle gözaltına alındı

İspanyol devi Real Madrid'in 3 genç futbolcusu, çocuk istismarı şüphesiyle İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda polis tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan eflatun-beyazlılar, ''Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır'' dedi.

14.09.2023 20:09  Güncelleme: 22:50

Reuters'ta yer alan habere göre, ismi açıklanmayan 3 Real Madrid oyuncusu çocuk istismarı şüphesiyle İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda polis tarafından gözaltına alındı.

3 OYUNCU GÖZALTINA ALINDI

İngiliz haber ajansı Reuters, İspanyol polisinin ismi açıklanmayan 3 Real Madrid oyuncusunun çocuklarla ilgili cinsel içerikli film paylaştıkları şüphesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

OYUNCULAR GENÇ TAKIMDAN

Haberde gözaltına alınan isimlerin genç takımdan oyuncular olduğu, A takımdan soruşturmaya konu isim olup olmadığının henüz bilinmediği kaydedildi.

"6 EYLÜL'DE ŞİKAYET YAPILDI"

Öte yandan İspanyol basınından El Confidencial'in haberine göre, tutuklananların altyapı akademisinden, yedek takımdan ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan kurbanın annesi tarafından 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yapılan bir polis şikayetinden kaynaklandığı yazıldı.

BU SABAH TUTUKLANDILAR

Haberde yer alan detaylara göre reşit olmayan bir çocuğun annesi 6 Eylül'de ihbarda bulunarak, tutuklananlardan birinin kızının seks videosunu kaydedip dağıttığı ihbarında bulundu. Olayların Kanarya Adaları'nda meydana geldiği iddia ediliyor. Olaya karışan isimler bu sabah tutuklandı ve soruşturma için polis merkezine götürüldü. Müfettişler cep telefonunun analizine devam etmek ve soruşturmayı ilerletmek için olaya karışan başka kişilerin olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor.

REAL MADRID'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan gelişmeler üzerine açıklama yapan Real Madrid, "Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır" ifadelerini kullandı.

İsmi açıklanmayan Real Madrid\'in 3 genç futbolcusu çocuk istismarı sebebiyle gözaltına alındı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor İsmi açıklanmayan Real Madrid'in 3 genç futbolcusu çocuk istismarı sebebiyle gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement