Ankaragücü Teknik Direktörü Özat'tan Yönetime Ültimatom - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat'tan Yönetime Ültimatom

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat\'tan Yönetime Ültimatom

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat'tan Yönetime Ültimatom

10.11.2010 15:38

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZAT'TAN YÖNETİME ÜLTİMATOM

"KULÜP YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPMAZSA BÜTÜN BELGELERİ KAMOYUYLA PAYLAŞIRIM"

Son günlerde Ankaragücü Mali Asbaşkanı Ayhan Atalay ile yaşadığı polemik ile gündeme gelen teknik direktör Ümit Özat, kulüp yönetiminin konuyla ilgili açıklamada bulunmaması halinde elindeki bütün belgeleri kamoyuyla paylaşacağını söyledi.

Kulüp tarafında maaşının ödendiği yönünde basın yer alan haberlere değinen Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, "Eğer bu haberlere ilişkin Ankaragücü yönetimi yarına kadar bir 'yalanlama' yapmazsa ben durumu yarın belgelerle basına açıklayacağım. Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek'e olan sevgim ve saygım nedeniyle bugüne kadar haksızlıklar ve yıpratmalar konusunda hiçbir açıklama yapmadım. Yine de hiçbir şekilde açıklama yapmayacaktım. Ancak yöneticilerimizden Ayhan Atalay'ın 'maaşını verdiğimiz adamlar benim hakkımda konuşamazlar' sözü üzerine 11 aydır maaşımızı alamadığımızı açıklamak zorunda kaldım. Ankaragücü yönetimi basında maaşımın ödendiğine dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıklamazsa, yarın belgelerle her şeyi çıklayacağım" ifadesini kullandı. BUCASPOR KARŞILAŞMASI...

Spor Toto Süper Lig'inde haftasonu Bucaspor ile yapacakları maçın hatırlatılması üzerine ise Özat, Fenerbahçe maçından dolayı rehavete kapılmayarak Bucaspor karşısında da en iyi şekilde mücadele edeceklerini ve Ankara'ya 3 puan ile dönmek istediklerini söyledi.

Sarı lacivertli futbolcular Mehmet Çakır ve Theo Weeks ise, Ziraat Türkiye Kupası'na galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek süper ligde de Bucaspor'u mağlup edip yollarına kayıpsız bir şekilde devam edeceklerini ifade etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Ümit Özat, Mehmet Çakır ve Theo Weeks açıklamalar

- Antrenmandan görüntüler

- Detaylar

HABER: ERCAN ATA - KAMERA: UĞUR AKTEMUR - ANKARA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankaragücü Teknik Direktörü Özat'tan Yönetime Ültimatom - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement