Karabük Gaziantep'i Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Karabük Gaziantep'i Ağırlıyor

Karabük Gaziantep\'i Ağırlıyor

Süper Lig'in 23. hafta maçında ateş hattından kurtulmak isteyen Yılmaz Vural'ın ekibi Karabükspor, üç maçtır kaybeden Gaziantepspor'u ağırlıyor.

08.03.2015 15:19

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında, Kardemir Karabükspor sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor.

Ligin geride kalan 22 haftasında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 yenilgiyle 17 puan toplayabilen Kardemir Karabükspor, attığı 26 gole karşılık yediği 33 golle elde ettiği - 7 averajıyla ligin 17. sırasında bulunuyor.

Gaziantepspor ise 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 yenilgiyle 27 puan topladı. 21 gol atan ve 32 gol yiyen konuk ekip, -11 averajla ligin 9. sırasında kendine yer edindi.

Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bıyık üçlüsünün yöneteceği karşılaşma, Pazar Günü 16.00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak.

Ev sahibi Karabükspor'da sakatlıkları bulunan Erdem Özgenç ve Emre Güngör Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.

Forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan Gaziantepspor’da ise Muhammed’ Demir'in kart cezalısı olması sebebiyle elde sadece iki forvet var; Serhan Yılmaz ve Luis Leal. Serhan’ın tecrübesizliği, Leal’in de formsuzluğu nedeniyle teknik ekip sıkıntıya girerken, bu bölgede sürpriz olarak Chibuike’nin de oynatılabileceği öğrenildi.

Karabükspor: Waterman, Emre Özkan,Murat Akça, Mabiala,Traore, Musa Çağıran, Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, Onur Ayık , Joseph Akpala, Bertul KocabaşGaziantepspor: Karcemarskas, Chico, Şenol, Vranjes, Elyasa Süme, Emre Nafiz, Muhammed İldiz, Abdülkadir Kayalı, Orkan, Luis Leal, Chibuike

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Karabük Gaziantep'i Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement