Almanya'da birçok kişiyi öldüren Türk, Polonya'dan Türkiye'ye kaçarken yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Almanya'da birçok kişiyi öldüren Türk, Polonya'dan Türkiye'ye kaçarken yakalandı

Almanya\'da birçok kişiyi öldüren Türk, Polonya\'dan Türkiye\'ye kaçarken yakalandı

Almanya'da dün gece birçok kişiyi bıçaklayarak ölümüne sebep olan Türk vatandaşı, Polonya'dan Antalya'ya kaçmaya çalışırken uçakta polis tarafından yakalandı. 37 yaşındaki şahsın Almanya'ya iade edilmesi bekleniyor.

09.05.2024 20:40

Almanya'da cinayet şüphelisi olarak aranan Türk vatandaşı, Polonya'da Katowice- Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçakta polis tarafından yakalandı.

TARTIŞTIĞI KİŞİLERİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Polonya'nın güneyinde bulunan Katowice Havaalanı filmleri aratmayacak bir operasyona sahne oldu. Almanya'nın başkenti Berlin'de dün gece tartıştığı kişiyi birçok yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan Mehmet A. (37) isimli Türk vatandaşı, gece Polonya'ya kaçtı.

POLONYA'DAN ANTALYA'YA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Sabah saatlerinde Türkiye'ye gelmek üzere Katowice-Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçağa bilet alan şüpheli, hakkında arama kararı bulunmamasının ardından sorunsuz şekilde uçağa binmeyi başardı. Almanya tarafından telefonla aranan Polonya Sınır Koruma'ya, Mehmet A.'nın cinayet şüphesiyle arandığı ve hakkında Avrupa tutuklama emri çıkarıldığını bildirildi.

ALMANYA'YA İADE EDİLECEK

Polonya Sınır Koruma ekipleri, kalkış yapmak için hazırlanan uçağı durdurarak uçakta bulunan Mehmet A.'yı yakaladı. Savcılıktaki işlemleri süren şüphelinin önümüzdeki saatlerde Almanya'ya iade edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Almanya'da birçok kişiyi öldüren Türk, Polonya'dan Türkiye'ye kaçarken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sabri Kılıc: haberin başlığında Almanya'da bir çok kişiyi bıçaklayarak öldüren türk vatandaşı diyor ,haberin içeriğinde ise bir kişiyi bir çok yerinden bıçaklayıp öldüren diyor. bu haberi hazırlayan arkadaş ne yazıyor acaba ? bir çok kişiyi mi öldürmüş ,yoksa bir çok yerinden bıçaklayıp bir kişiyi mi öldürmüş buna açılım getirmek lazım. 66 5 Yanıtla
    Sedat Bezmen: Daha toylar zamanla nasıl haber yapılacağını öğrenirler abisi :) 11 1
  • Sabri İnce: Onlar suçluları iade ediyor mu . 9 4 Yanıtla
  • Murat Yılmaz: işinize gelince nasıl dakikada iade ediyorsunuz 1 1 Yanıtla

Advertisement