Karabükspor'ün Aklı Galibiyette - Son Dakika
Spor

Karabükspor'ün Aklı Galibiyette

Karabükspor\'ün Aklı Galibiyette

Kardemir D.Ç.Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Eskişehir maçında gerekli önemleri aldıklarını, kontra ataklarla çıkarak galip gelmek istediklerini söyledi.

20.10.2012 14:19

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Eskişehir maçında gerekli önemleri aldıklarını, kontra ataklarla çıkarak galip gelmek istediklerini söyledi.

Yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç. Karabükspor, son hazırlıklarını tamamladı. Çamlık sahasında teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde son çalışmasını yapan kırmızı-mavili takımda, dünkü idmanda sakatlanan Uğur, ülkesinin milli takımından sakat dönen Shelton, sakatlığı süren Gökhan Ünal ile eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesinde olan Cernat katılmadı. Düz koşu ve topla mücadele ile taktik çalışması yapan Kardemir D.Ç. Karabükspor hazırlıklarını tamamladı.

İdman öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik direktör Michael Skibbe, iki haftadır yapılan idmanlardan çok memnun olduğunu söyleyerek, "Ligde oynadığımız son iki resmi maçta sadece kalemizde sadece iki gol gördük ve buda bizim açımızdan sevindirici. Defansif oyunumuzu da daha da geliştirmek istiyoruz. Eskişehir maçında iyi bir defanstan sonra ileriye doğru çabuk kontra ataklarla çıkmak istiyoruz. Bu kontra atakları iyi değerlendirerek puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Eskişehir maçında gerekli önlemlerini aldıklarını da ifade eden Skibbe, " Özellikle forvet alanında Necati, Tello ve Kamara ofansif anlamda tecrübeli oyuncular. Onlara önlem almak için çalışmalarımız oldu" ifadesinde bulundu.

Kırmızı-mavili takım yarın karşılaşacakları Eskişehir maçına, Tomiç, Bora, Muhammet, Seriç, İshak, Mabiala, Jahic, Erdem, Birol, Kaan, Selim, Bertul, Ahmet İlhan, Mehmet Yıldız, İlhan Parlak, Selim Teber, Yiğit, Hamroun ve Lualua'dan oluşan 19 kişilik kadrosu hareket etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'ün Aklı Galibiyette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement