Karabükspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Karabükspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karbükspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdürüyor.

20.07.2012 14:08

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karbükspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinden sürdürüyor.

Gerede'de sona eren birinci etap kampın ardından Slovenya kampı öncesi kırmızı-mavili ekip çalışmalarına kendi tesislerinde başladı.

Kırmızı-mavili ekip düz koşu ve ısınma hareketleri sonrasında iki grup halinde salon ve saha çalışması yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Alman teknik direktör Michael Skibbe, Gerede kampında şartların iyi olduğunu ve oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi.

Gerede kampında daha çok kondisyon ağırlıklı çalıştıklarını anlatan Skibbe, "Gerede kampında yaptığımız 3 hazırlık maçının skorları bizim için ikinci sırada geliyor. Zaten amaçta lig maçlarına hazırlanmak, hazırlık maçlarına hazırlanmak değil" dedi.

35 kişilik kadroyu aşağıya çekeceklerini de belirten tecrübeli teknik adam Skibbe, "Biz teknik ekip olarak tabiki düşüncelerimizi bir araya getirip bu konularda karar almaya çalıştık. Önümüzdeki kamp öncesi 35 kişi olduğumuz için daraltmamız gereken kadroya kimleri düşünüp düşünmeyeceğimizi tek tek görüşeceğiz. Slovenya kampımızda 28 belki 29 kişi ile devam edeceğiz. Burada bulunan bütün oyuncular Karabükspor'un mukaveleli oyuncuları. Bir gerçek var ki, 35 kişi

çok geniş bir kadro. Bu kadroda özellikle genç oyuncuları oyun pratiği kazanması için farklı takımlara kiralık veya başka bir şekilde vermeyi düşünüyoruz. Çünkü bu tip oyuncular bizde süper ligde maç pratiği yapma şansı olmayacağını düşündüğümüz oyuncular olacak. Slovenya kampı sonrasında Selim Teber'in transferini yönetimimizle oturup halletmeye çalışacağız. Onun dışında herhangi bir transfer düşünmüyoruz.Lig başlamasına 1 ay var bu süre zarfından 4-5 tane hazırlık maçlarımız olacak. Burada hazırlık maçlarında oyuncularımızı deneyeceğiz. Bu maçlarda oradaki alternatifleri göreceğiz. Shelton, Lua Lua, Aybars ve Mehmet Yıldız'ı bunları zaman içinde göreceğiz deneyeceğiz. Gerektiği zaman hangi pozisyon olursa olsun onu değerlendirip hamle yapma durumumuz olabilir" açıklamasında bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement