Karşıyaka 2. Yarıya 3 Puanla Başladı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka 2. Yarıya 3 Puanla Başladı

Karşıyaka 2. Yarıya 3 Puanla Başladı

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 1-0 yenerek ligin 2. yarısına 3 puanla başladı.

12.01.2014 19:48

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerek ligin 2. yarısına 3 puanla başladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, yapmak istedikleri transferlerin bu maça yetişmediğini söyledi.

Kadroda A2 takımından 3 tane oyuncuları olduğunu belirten Kapsal, "Kadro sıkıntısını oyun içinde yaşadık. Oyunun genelinde iyi oynarken bir şekilde beceriksizliğimizin sıkıntısını yaşadık. Bugün kalemize ilk gelen top gol oldu. Karşıyaka'nın yeni hocasıyla daha motivasyonlu oynayacağını tahmin ediyorduk. Banahene'nin erken golü olsaydı çok daha rahat pozisyon üretebilirdik. Maçta iki taraf içinde gel-gitler yaşandı çok enteresan bir maç oldu. Önümüzde Manisa maçı var. Kadroyu daha şekillendiremedik onun sıkıntısını yaşadık bugün. Bugün mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık" şeklinde konuştu.

Karşıyaka Antrenörü Mustafa Ati Göksu ise Mevlid Kandili'nin tüm İslam alemine mübarek olması temennisinde bulundu, maçta oynayan oynamayan tüm futbolcuları kutladığını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka 2. Yarıya 3 Puanla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement