Kartal Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nü özel etkinlikle kutladı - Son Dakika
Spor

Kartal Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nü özel etkinlikle kutladı

Kartal Belediyesi, Dünya Yoga Günü\'nü özel etkinlikle kutladı

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü, 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Bayram Demirkol Parkı'nda özel bir etkinlik düzenledi. Kadınların ilgi gösterdiği etkinlikte, yoga eğitmeni Selda Yalçınkaya'nın rehberliği ile 1 saat boyunca yoga yapıldı ve yoga ile ilgili sorular yanıtlandı.

22.06.2023 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü, 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Bayram Demirkol Parkı'nda düzenlenen yoga etkinliğine Kartallı kadınlar ilgi gösterdi.

Kartal Belediyesi, ilçelileri Dünya Yoga Günü'ne özel olarak düzenlenen yoga etkinliğinde Bayram Demirkol Parkı'nda buluşturdu. Havanın güneşli olması dolayısıyla vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte, yoga eğitmeni Selda Yalçınkaya'nın rehberliği ile 1 saat boyunca yoga yapıldı. İçinde fiziksel, zihinsel ve manevi pratikler bulunduran yoganın pek çok tekniği ve hareketlerini uygulamalı olarak kadınlara gösteren eğitmen Selda Yalçınkaya, yoga ile ilgili merak edilen soruları da yanıtladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Kartal Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nü özel etkinlikle kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement