Kasımpaşa, Shota'yı Takımda Tutacak - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa, Shota'yı Takımda Tutacak

Kasımpaşa Başkan Vekili Öksüz, "Hocamızla uzun yıllar yolumuza devam edeceğiz. Bu kötü sonuçlar hocayla alakalı değil." diyerek Gürcü teknik adama güvenoyu verdi.

09.02.2015 16:33  Güncelleme: 16:51

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de kötü sonuçlar ve farklı yenilgiler almalarına rağmen teknik direktörleri Shota Arveladze'ye güvendiklerini söyledi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde dün Mersin İdmanyurdu'na 6-2 kaybettikleri maç hakkında fazla söylenecek bir şeyin olmadığını aktararak, "Bu maça bir şey söylemek zor. Bir hayli üzüldük. Bu takım bu sonuçları hak edecek bir ekip değil ama aslan düştüğü yerden kalkacaktır. Takım zaman zaman böyle psikolojik sorunlar yaşayabiliyor. Futbolda böyle şeyler var" dedi.

"HOCAMIZLA UZUN YILLAR DEVAM EDECEĞİZ"

Arveladze'nin sonuna kadar yanında olduklarını dile getiren Öksüz, "Hocamız hakkında bir sıkıntı yok. Shota Arveladze'yle uzun yıllar yolumuza devam edeceğiz. Bu kötü sonuçlar hocayla alakalı değil. Kasımpaşa, bu kaliteli ekiple bunu hak etmiyor. Futbolda bunlar var. Kendimizi toparlayıp önümüzdeki maça bakacağız. Bu hafta arkadaşlarımızdan Kardemir Karabükspor karşısında telafi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa, Shota\'yı Takımda Tutacak
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa, Shota'yı Takımda Tutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tr: 2 HAFTA DAHA YENİLGİ ALSINLAR GÖRÜRÜM NASILDA APAR TOPAR GÖNDERİYORLAR 16 4 Yanıtla
  • Alican: Bir teknik direktorun takima etkisi 100de 20 yi gecmez yani katiliyorum.Is oyuncuda biter 15 3 Yanıtla
  • Omer buyuk: Kasimpasada super oyuncular var ama sota iyi oynatmasini bilmiyor ben olsam kovarim yerine yerli teknik direktor koyarim super ligide bilic ten haric iyi teknik direktor yok 4 12 Yanıtla
  • Meto: Zaten hep arkasındayız diyorlar 6 4 Yanıtla

Advertisement