Kasımpaşa Deplasmanda Güldü: 0-3 - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Deplasmanda Güldü: 0-3

Kasımpaşa Deplasmanda Güldü: 0-3

Kasımpaşa, STSL'in beklentileri karşılayamayan ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u farklı mağlup etti.

02.11.2013 21:14

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Kasımpaşa, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren gollerin ikisini Adem Büyük, diğerini ise Sanharib Malki kaydetti.

Kasımpaşa maça daha etkili başlayan takım oldu. 9'uncu dakikada Ryan Babel, kaleyi yokladı. Savunmadan seken topu Sanharip arka direğe gönderdi ve Adem de bu topu tamamlayarak gol perdesini açtı: 0-1.

Golün ardından da Kasımpaşa baskısı sürdü. 29'uncu dakikada Elyasa Süme'nin sağ kanattan yaptığı ortayı çok güzel kontrol eden Adem, düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaybetti: 0-2.

Karşılaşmanın ilk devresi Kasımpaşa'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Kasımpaşa ikinci devrede de oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Oyunu istediği gibi yönlendiren konuk ekip, pozisyon bulamamasına rağmen rakibine de pozisyon imkanı tanımadı. Adem Büyük'ün 61'deki şutu ise kaleyi bulmadı.

Son 20 dakikalık bölümde ev sahibi en azından farkı azaltmak için saldırdı fakat ataklar sonuç vermeyince Kayseri Erciyesspor oyundan düştü. 74'te Bojan Jorgacevic, gelen geri pasını uzaklaştırmak istedi ama Sanharib'e çarpan top ağlarla buluştu. Müsabaka şu skorla tamamlandı: 0-3.

Kasımpaşa, bu galibiyetle puanını 21'e çıkardı. Kayseri Erciyesspor ise haftayı 6 puanda tamamladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa Deplasmanda Güldü: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement