Kemer'de Engeller Aşıldı - Son Dakika
Spor

Kemer'de Engeller Aşıldı

Kemer\'de Engeller Aşıldı

Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları’nda ikinci ayak müsabakaları da büyük bir heyecana sahne oldu. Yoğun ilgi gösterilen organizasyonun finali 28-29 Nisan’da yapılacak.

26.03.2018 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoruna imza atarak devam etti.
İsmini ve ilhamını, Mazda'nın otomobillerinde yakalamayı kendisine en öncelikli hedef olarak belirlediği, "at ve binicisinin benzersiz bir uyum içinde, aynı varlıkmışçasına hareket etmeleri" anlamına gelen Jinba Ittai kavramından alan yarışmalar, Mazda'nın kökenlerine verdiği önemi ifade ediyor.
Üç ayaktan oluşan dev organizasyonda hafta sonu yapılan müsabakalarla beraber ikinci ayak da son buldu. Yarışmaların finali ise 28-29 Nisan'da yapılacak.
Türkiye'nin en iyi 140 at ve binicisinin Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin ve Yetişkinler olmak üzere dört ayrı kategoride boy göstereceği yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk beş dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi olacak.
Bu zorlu yarışları takip eden binicilik meraklıları ikinci ayakta olduğu gibi finalde de Mazda tarafından kurulacak stantta Mazda modellerini inceleyerek test sürüşü yapma imkanı bulacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kemer'de Engeller Aşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement