Kepez Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi'yi mağlup etti - Son Dakika
Spor

Kepez Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi'yi mağlup etti

Kepez Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi\'yi mağlup etti

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi Hentbol Takımını 35-25 mağlup etti. Bu sezon 2. Lig'de mücadele eden Kepez, 2'de 2 yaparak 1. Lig'e yükselme hedefine bir adım daha yaklaştı.

13.11.2023 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi Hentbol Takımını 35-25 mağlup etti.

Bu sezon ilk kez 2'inci Lig deneyimi yaşayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 2'de 2 yaparak gözünü 1'inci Lig'e dikti. Denizli deplasmanından 10 sayı farkla kazanarak gelen Kepez'in hentbolcuları, evinde oynadığı Hoca Ahmet Yesevi'yi de 35-25 yendi. Döşemealtı Spor Salonu'ndaki karşılaşmada, takımın alt yapı oyuncuları ve aileler tribünlerden tezahüratlarını eksik etmedi.

Bu takımlarla ikinci maçlardan alınacak sonuçlara göre galip takımın salonunda yapılacak üçüncü maçlarla, play-off bileti verilecek. Matematiksel olarak olmasa da takımına olan inancı ile şimdiden play-off'a çıkmayı garanti gördüğünü belirten antrenör Sertan Sarpaş, "Takımım ilk kez lig deneyimi yaşarken ve yeni oyuncularla uyum sorunu varken 2'de 2 yaptık. Aynı ciddiyetle devam edersek 1'inci Lig'e çıkma hedefimizi gerçekleştiririz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kepez Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Hoca Ahmet Yesevi'yi mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement