Kepez Drag Pisti'nde Motodrag 3. Ayak Yarışları Heyecanı - Son Dakika
Spor

Kepez Drag Pisti'nde Motodrag 3. Ayak Yarışları Heyecanı

Kepez Drag Pisti\'nde Motodrag 3. Ayak Yarışları Heyecanı

Kepez Belediyesi'nin Odabaşı Mahallesi'nde açtığı Kepez Drag Pisti'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Ayak yarışları büyük bir heyecana sahne oluyor. Motor tutkunları, 402 metrelik pistte kendi kategorilerinde birincilik için mücadele ediyor.

12.11.2023 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin Odabaşı Mahallesi'nde yarışseverler için açtığı Kepez Drag Pisti'nde motodrag 3. Ayak yarışları heyecanı yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Otodrag tutkunlarını Kepez'de buluşturan Kepez Belediyesi, bu hafta sonu da motor tutkunlarını ağırlıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2023 yarış takviminde yer alan 3. Ayak yarışları Kepez Drag Pistinde gerçekleştiriliyor. Motodrag yarışlarına Türkiye'nin dört bir yanından motor tutkunları katıldı. 11 Kasım Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayan yarışlar, bugün yerini heyecanlı yarışlara bıraktı. Kepez Drag Pistinde motosikletlerini 402 metre süren yarışçılar kendi kategorilerindeki yarışları birincilikle bitirebilmek için kıyasıya mücadele veriyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kepez Drag Pisti'nde Motodrag 3. Ayak Yarışları Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement