Keşan Gençlik, Bir Zafer Daha! - Son Dakika
Spor

Keşan Gençlik, Bir Zafer Daha!

Keşan Gençlik, Bir Zafer Daha!

Keşan Gençlik, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni 3-1 Yendi.

24.01.2011 09:00

Başhakemliğini Özgür Evren Sarmaşık, Başhakem yardımcılığını Hatice Özmen, Skor Hakemliğini Sevgi Banbul,Yazı Hakemliğini Hakan Çetin ve çizgi hakemliklerini Garip Taşar,Volkan Konuk,Mustafa Altınkök ve Furkan Çakır'ın yaptığı karşılaşmaya;

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hakan,Celil,Erhan,Bekir,Serkan,Kaan ve Libero Ayberk tertibi ile çıkarken Keşan Gençlik'te Deha(Göktuğ),Caner,Hakan,Enis (Burak), Anıl,Sakıp ve Libero Bekir tertibi ileçıktı.

Karşılaşmanın ilk setinde kötü bir oyun sergileyen ve 8 servis hatası ile oynayan Keşan Gençlik bu seti 25-16 kaybetti ve Anadolu Üniversitesi 1-0 öne geçti.

Bu setin ardından ikinci sette daha iyi bir oyun sergileyen Keşan Gençlik yine 8 servis hatası yapmasına karşın bu seti 25-23 kazanarak durumu 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın 3.setini 25-20 ve dördüncü setini de 25-23 kazanan Keşan Gençlik karşılaşmayı 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve puanını 17´ye yükseltti.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen Keşan Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Feyzullah Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Harun Akaya,Antrenör Mustafa Yardımcı ve tüm oyuncuları galibiyetten dolayı tek tek kutladılar.

Koçak, maçtan sonra yaptığı açıklamada alınan bu galibiyetin Play Off için çok önemli olduğunu belirterek "Ben tüm sporcularımı ve antrenörümüzü bu galibiyet nedeniyle kutladım. Şimdi önümüzdeki hafta Keşan'da oynayacağımız Es Spor maçı da büyük önem kazandı. Bu maçta da tüm taraftarlarımızın Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nu doldurarak takımızı desteklemesini bekliyoruz. Bu maçı da kazandığımız takdirde Play Off'a kalmayı %80 garantilemiş olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keşan Gençlik, Bir Zafer Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement