Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Açılıyor - Son Dakika
Spor

Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Açılıyor

Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Açılıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla düzenlenecek törenle Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi hizmete açılacak. Tesis, Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yapıldı ve her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturmayı hedefliyor. Ayrıca tesisin üst katında fitness salonu da bulunacak.

18.10.2023 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Açılış Programı'nda Gaziosmanpaşalılarla buluşacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle ilçeye kazandırılan tesis, her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturmaya hazırlanıyor. Tesisin üst katı fitness salonu olarak sporseverlerin hizmetinde olacak. Bin 260 metrekare alana kurulan tesisin 150 metrekaresinde fitness salonu yer alırken tesiste 5 kulvarlı yüzme havuzu bulunuyor. Bay-bayan soyunma odalarının ve teknik alanların olduğu tesiste aynı zamanda yüzme ve fitness kursları verilecek. 21 Ekim Cumartesi saat 15.00'de Yeni Mahalle'de açılacak merkezi Gaziosmanpaşalılar sabırsızlıkla bekliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Küçükköy Yüzme Havuzu ve Fitness Merkezi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement