Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek - Son Dakika
Spor

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

29.03.2024 16:24  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlık görevi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"ALİ KOÇ DEVAM EDECEK"

Fatih Saraç ve Yüksel Yıldırım, yaptıkları açıklamada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Kulüpler Birliği Başkanlığı görevine devam edeceğini söyledi. Saraç, "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

''17 KULÜP DESTEK OLDU"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise Ali Koç'un Kulüpler Birliği Başkanlığı görevine devam edeceğini söyleyerek, "Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi. Ali Koç başkanımızın önderliğinde beklenen toplantımızı yaptık. Tek tek Ali başkanımız konusunda söz aldık. Katılan 16 kulüp ve Pendikspor'un yazılı onayı ile 17 kulüp, oy birliği ile göreve devam etmesini istedik. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi" dedi.

''TFF'DE DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ''

TFF'nin görevini yapamadığını söyleyen Yıldırım, "Birçok konu var ama en çok konuşulan konu; TFF'nin artık görevini yapamadığı yönünde. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu? O konuşulur... Bizi dinleyen bir TFF istiyoruz." dedi.

''YABANCI HAKEM KONUŞULDU''

Yüksel Yıldırım, toplantıda yabancı hakem konusununda konuşulduğunu belirterek, "Yabancı hakem konuşuldu. Hazır değiliz ama bayağı bir kulüp istiyor yabancı hakemi. Herkes hakemlerden şikayet ediyor ama ne kadar hızlı yapılabilir, altyapısı nedir buna biz karar veremiyoruz. Ancak biz istiyoruz, evet. VAR konuşmalarını da görünce..." yorumunu yaptı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım sözlerine devam ederek, "Bir çözüm üretilmek zorunda. Bu çözümün yeri de burası. TFF de değil, MHK de değil. Bizim emeğimiz, bizim paramız, bizim zamanımız, bizim gücümüz... Biz bu kadar şey veriyorsak TFF'nin de 'bu işi nasıl çözeriz' diye düşünmesi lazım. Aksi takdirde değişim kaçınılmaz." sözlerini sarf etti.

Yüksel Yıldırım, yayıncı kuruluş ile yapılan anlaşmaya değinerek, ''Yeni sezon başlamadan, yayıncı ile yaptığımız sözleşmedeki para elimize geçmeden erimeye başladı. Bu bizi çok rahatsız ediyor. Çünkü yarısı dolar, yarısı TL. Bunlar masaya yatırılacak." dedi.

''3 KULÜBE ULAŞILAMADI"

Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Feridun Toprak: şovunu yaptın ali koç ligdede cekilmeyeceksiniz bunu ilk günden söyledim amacına ulasamadin insanları ayaklandirmakti ama kimse arkanda durmadı yani oyunun tutmadı dimi hahaha 164 70 Yanıtla
  • Tekin Aymergen: tamda şer ittifakı kulüplere ulaşılamıyor yine bi dolap peşindeler anlaşılan onursuzlar.. 72 134 Yanıtla
  • Alperen Umut: YİNEMİ RRRR YAPTI BU FIRILDAK ALİ :))) 149 42 Yanıtla
  • Ramazan Tekeli: çıkıpda tarafdarına ben başarılı olamadım demiyor sağa sola çamur atıyor ali koç ikide bir küstüm oynamıyacam diyor ligden çekmişim diyor çakal niye çekilmiyor şunu bu 4. ligden çekilecek dediği hanii çekilmeyecek görürsünüz gene sözlerinde durmayaklar 136 37 Yanıtla
  • ferhat eser: birde trabzonspora ödül versinler tam olsun 10 maç saha kapama cezası alması beklenen ts nin cezası neden 2 haftadır açıklanmıyor HAYIRDIR??? bir Beşiktaşlı olarak görüntüleri izlerken kanım dondu fenalaştım adalet istiyorum ts 2 lige düşürülmelidir cezası çok ağır olmalıdır 86 66 Yanıtla
    Osman Özturk: Peki Fenerbahce futbolculari cezasi Niye aciklanmiyor HAYIRDIR normal degilmi fenalasman besiktasin hali gözler önunde ne demisler görunun köye haritaya gerek yok :) 166 62 Feridun Toprak: sus la adamları kiskirtin sonra adalet diyin 89 50 Ali Arslan: Feridun Toprak mertlik nedir delikanlılık nedir adamlık nedir adlı kitapları okuyup öğrenmen lazım. 14 9 Zeki asafoğlu: Teşekkür ederiz kartala saygımız büyük. Fenerbahçeli 7 8 Ersin Yilmaz: 2012 yılında olan olaylarda fb kapatmaları gerekıyordu devletın malına zarar vermekle ne kadar ceza aldınız onu söyle sonra konuşun 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement