Kupada Tur Atlayan İnegölspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Spor

Kupada Tur Atlayan İnegölspor'da Yüzler Gülüyor

Kupada Tur Atlayan İnegölspor\'da Yüzler Gülüyor

Kulüp Başkanı Korkmaz: "Bundan sonraki turda karşımıza çıkacak rakibimizi de eleyip gruplara kalmak istiyoruz"

05.12.2013 14:38

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Gaziantepspor'u 3-2 yenerek bir üst tura yükselen İnegölspor'un kulüp başkanı İlhan Korkmaz, "Bundan sonraki turda karşımıza çıkacak rakibimizi de eleyip gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada Gaziantepspor gibi güçlü bir ekibi saf dışı bırakarak adlarını bir üst tura yazdırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu gururu yaşattıkları için teknik heyet ve futbolcular ile takımı gönülden destekleyen taraftarlara teşekkür eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Gerçekten İnegöl, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Kupadaki yeni rakibimizi bekliyoruz. Rakibin hangi takım olduğu fark etmez. Sahamızda oynayalım yeter. Bundan sonraki turda karşımıza çıkacak rakibimizi de eleyip gruplara kalmak istiyoruz. Bilindiği gibi İnegölspor bu yıl kuruluşunun 30'uncu yılını kutluyor. Sezon başı koyduğumuz, grubumuzda şampiyon olup takımımızı PTT 1. Lig'e yükseltmek ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebildiğimiz yere kadar gidip Türkiye'de ses getirmek gibi hedeflerimiz vardı. Şu anda iki kulvarda da bildiğimiz ve inandığımız yolda devam ediyoruz. İnşallah aynı şekilde de devam ederiz." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kupada Tur Atlayan İnegölspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement