Lahm: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde - Son Dakika
Spor

Lahm: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde

Lahm: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde

Real Madrid'e tarihi farkla boyun eğerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm, Ronaldo'yu övdü.

24.05.2014 10:59

Bayern Münih #39;in kaptanı Philipp Lahm, Real Madrid #39;in en büyük silahı Ronaldo #39;yu övgüye boğdu.

Times of India #39;ya konuşan Almanya #39;nın ve Bayern Münih #39;in tecrübeli oyuncusu Lahm, quot; Portekiz, zamanında bizim gibi yarı finale yükselmişti. Şimdi ise Ronaldo performansının ve kariyerinin zirvesinde. Cristiano Ronaldo inanılmaz derecede iyi futbol oynuyor ve bu sefer arkasında kendisini dengeleyecek bir kadro var. Dünya Kupası #39;nda son noktaya kadar ilerleyebilirler. Biz de oraya varmak istiyoruz, zira Almanya da oldukça güçlü bir ekip. quot; diye konuştu.

Son yıllarda büyük turnuvalarda son noktayı koyamadıklarını dile getiren Lahm, quot;Almanlar #39;ın Dünya Kupası geçmişi oynadıkları iyi maçlarla doludur. Yarı finallere Dünya üzerindeki tüm ülkelerden daha fazla kalmayı başardık. Haziran #39;da her daim iyi futbol oynamışızdır.Bu kupayı kazanacak gücümüz ve yeteneğimiz var. Kazanmak için her şeyi yapmamız lazım. quot; ifadelerini kullandı.

Bayern, bu sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid ile eşleşmiş, ancak Lahm #39;ın ekibi genel averajda Ronaldolu Real #39;e 5-0 mağlup olarak kupa dışı kalmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lahm: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement