Lakabına Uygun Davranıyor" - Son Dakika
Spor

Lakabına Uygun Davranıyor"

Lakabına Uygun Davranıyor"

Beşiktaş asbaşkanı Deniz Atalay, derbinin ardından yaptığı hareketler nedeniyle Felipe Melo’yu ağır sözlerle eleştirdi.

24.02.2014 13:51

Lazer terörü

Beşiktaş asbaşkanı Deniz Atalay, TRT 1'de yayınlanan Stadyum programında Felipe Melo'yu eleştirdi. Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından tribünlere yaptığı hareket nedeniyle tepki alan Melo'yla ilgili açıklamalar yapan Atalay sert sözlerle Brezilyalı oyuncuyu eleştirdi.

"Galatasaray, Melo'ya ceza vermeli"

Melo'nun artık herkesi kendisine alıştırdığını belirten Atalay, "Melo maç içinde Fernandes'in ayağına basarak sakatlanmasına neden oldu. Maç sonunda da çok çirkin hareketler yaptı. Bunlar Galatasaray camiasına yakışan hareketler değil. Melo'nun saha içinde yaptığı hareketlere tüm futbol camiası alıştı. Hakemler de artık onun hareketlerine anlayışlı davranıyor. Karşılaşmanın ardından yaptığı hareketleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Sanırım Galatasaray camiasının bununla ilgili bir yaptırımı olacaktır. Biz 2003'te Pascal Nouma ile ilgili gayri ahlaki durumu değerlendirip kendisini gönderdik. Aynı yaptırımı rakibimizden de bekliyoruz. Federasyonu göreve davet ediyorum. Onlar da bu hareket nedeniyle gerekeni yapmalı." ifadelerini kullandı.

"Semih, Melo'yu eğitsin"

Atalay, "Semih'in fair-play davranışını kulüp olarak tebrik ediyoruz. Onun davranışı ne kadar iyi ve örnek bir hareketse, Melo'nun yaptığı da bir o kadar çirkindir. Kendisinin saha içinde bir lakabı var ve pittbull lakabına uygun davrandığını da biliyoruz. Diliyoruz Semih, Melo'yu eğitecektir." diye konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lakabına Uygun Davranıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement