Lazar Markovic: İsterseniz Beni Fener'e Satın - Son Dakika
Spor

Lazar Markovic: İsterseniz Beni Fener'e Satın

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Markovic, "Bonservisimi Fenerbahçe'ye verme gibi bir düşünceniz varsa ben isterim." diyerek Liverpool'a mesaj gönderdi.

13.11.2015 10:49  Güncelleme: 11:09

Fenerbahçe'de üst üste talihsiz sakatlıklar yaşayan Lazar Markovic, Liverpool kulübü yetkililerine İstanbul'da mutlu olduğunu söyledi.

"FENERBAHÇE'DE OYNARIM"

Yaşadığı sakatlıklar sonrasında İngiliz ekibinden moraliyle ilgili sorular alan Sırp yıldızın, "Burada harika bir ortam var. Türkiye'de futbol oynamak bana heyecan veriyor. Buraya 1 yıllığına kiralık geldim ancak bonservisim hakkında Fenerbahçe'den bir talep gelirse karşı çıkmam. Benim bonservisimi Fenerbahçe'ye verme gibi bir düşünce varsa ben isterim." dediği öğrenildi.

FEGHOULİ OLMAZSA LAZAR

Bu arada sarı-lacivertlilerin sezon sonu için bir sağ kanat oyuncusunu kadrosuna katmayı planladığı, listedeki ismin Sofiane Feghouli olduğu öğrenildi. Feghouli transferi gerçekleşmezse, Fenerbahçe, Lazar Markovic için Liverpool'un kapısını çalacak.

Lazar Markovic: İsterseniz Beni Fener\'e Satın

Son Dakika Spor Lazar Markovic: İsterseniz Beni Fener'e Satın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TUNÇ06: Baktiki Türkiye liği kek oynarım ...bir maç oyna 5 maç yat ..parayı da çatır çatır al...adam akıllı.... 17 0 Yanıtla
  • emre gargana: 2 mac oyna 5 mac sakatsin zaten 70 lerde kaldi senin futbolun lazar at kos adami gec futbol ekip isidir liverpooldsn niye gonderdiler seni 4 3 Yanıtla
  • ahmet: ulan elimde volkan şen olacak gidip bunlara milyonlar verecem 7 0 Yanıtla
  • Kirikkaleli: Vayy aslanim be seni cok sevdimm koçumm. 2 4 Yanıtla
  • doğrusu: tabi tabi. premier ligde liverpool mu bizim dandik ligde mi oynamak. kesin öyle demistir. 3 3 Yanıtla
  • Fb: Sakat bu Adam yoksa mükemmel oyuncu 3 0 Yanıtla

Advertisement