Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ercan: "İlk yarıda istediklerimizi yaparak maçı kazandık" Malta Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Farrugia: "Grubun en iyi takımına karşı oynadık"

05.09.2013 21:52

2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 7. Grup maçında Malta'yı 4-0 yenen Ümit Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Abdullah Ercan, ilk yarıdaki performanslarıyla maçı kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ercan, kağıt üzerinde rahat gözükse de zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Defansı çok kuvvetli olan bir takımdı. Biz dört günlük çalışmayla bu maça çıktık. İlk yarıda istediklerimizi yaparak maçı kazandık" diye konuştu.

Ercan, İsveç maçının daha zor olacağını ve bu galibiyetin kendilerine moral olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki futbolcusu Salih Uçan hakkında gelen bir soru üzerine değerlendirmede bulunan Ercan, "Öncelikle şunu söyleyeyim, Salih bundan sonra alt yaş kategorilerinde sadece Ümit Milli Takım'da oynayacak. Salih'in doktoru futbolcusunun sakat olduğuna dair rapor gönderdiği için kadroya alamadık. Yoksa kadronun içinde Salih de olacaktı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 4. golünü kaydeden Bursaspor'un 16 yaşındaki futbolcusu Enes Ünal ise çok iyi ve tempolu oynadıkları bir maçı kazandıklarını belirtti. Genç futbolcu, attığı güzel gole de çok sevindiğini kaydetti.

Malta cephesi

Malta Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Raymond Farrugia, Türkiye'nin çok kaliteli bir ekibe sahip olduğunu dile getirdi.

Farrugia, Türkiye'nin grubun favorisi olduğunu belirterek, "Bugün grubun en iyi takımıyla oynadık. Emrah Başsan'ı çok beğendim. Biz ise bugün çok kötü oynadık. Türkiye'ye haksızlık yapmak istemem, harika bir takıma sahip" şeklinde konuştu.

Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında girdiği ikili mücadelede sakatlanan Maltalı futbolcu Sacha Borg'ün ayağının kırıldığı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement