Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

1461 Trabzon Teknik Direktörü Özcan: "Karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğü elimizdeydi" Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar: "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık"

06.10.2013 17:28

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadri Özcan, karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğünün ellerinde olduğunu söyledi.

Özcan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ortaya koydukları futbolla 3 puanı hak ettiklerini ancak 1 puana razı olduklarını vurguladı. Etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğü elimizdeydi. Kötü zemine rağmen istediğimiz gole maçın son dakikaları da olsa ulaştık ancak üstünlüğümüzü koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Karşılaşmanın normal süresi 1-0 üstülüğümüz ile sona erdi ancak karşılaşmanın 5 dakika uzatılmasına bir anlam veremedik. Maçı 5 dakika uzatacak bir pozisyon da olmadı. Uzatmaların son dakikasında gölü kalemizde gördük. Sadece burada değil, gittiğimiz her yerde bu takıma farklı bir yaklaşım var. Biz kimseden yardım istemiyoruz, yeter ki ortaya bir maç yönetilsin."

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise karşılaşmada istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını dile getirerek, "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bunda zeminin büyük etkisi var. 1461Trabzon bizden daha iyi oynadı. Son dakikada aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement