Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: "Galatasaray maçında oynanan oyundan ve oyuncuların performansından memnunum"

26.10.2013 17:48

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Galatasaray maçında oynanan oyundan ve oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi.

Aksoy, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında kötü oynamadıklarını belirterek, "Kısım kısım oynadık. Son sette ise maçı bıraktık. Üçüncü seti alabilseydik, daha iyi olacaktı. Moralimiz de düzelirdi. Daha iyi top oynamaya başlardık ama olmadı" dedi.

Galatasaray maçında oynanan oyundan ve oyuncuların performansından memnun olduğunu ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

"Ligin ilk haftasında deplasmanda Arkasspor ile karşılaştık. Ardından Galatasaray olmak üzere iki güçlü takımla maç yaparak lige devam ettik. Oynadığımız karşılaşmalarda sürekli üzerine koyuyoruz. Takımımız daha yeni. Ondan dolayı sporcularımız birbirlerini tanımada problem yaşıyor. Ben de oyuncuları yeni yeni tanımaya başladım. Yavaş yavaş, üzerine koya koya gideceğiz. Kendimize hedef seçtik ve dördüncü haftadan sonra kendi topumuzu oynamaya başlayacağız. Güç dengemiz ancak bu haftada belli olur. Bugün oynadığımız Galatasaray iyi bir takım, kendilerini tebrik ediyoruz." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement